Πως να στείλω ενα μικρό δεμα στο εξωτερικό (λίστα με τιμές)

Πως να στείλω ενα μικρό δεμα στο εξωτερικό (λίστα με τιμές)

Στο σημερινό άρθρο εξηγούμε πώς κάποιος μπορεί να στείλει ενα μικρό δέμα στο εξωτερικό και παρέχουμε μια λίστα με τιμές για τις πιο συχνές τοποθεσίες για ενα συγκεκριμένο δέμα.

Για να κάνουμε το παράδειγμα συγκεκριμένο και ενιαφέρον παραθέτουμε τιμές για αποστολές με συγκεκριμένες διαστάσεις και βάρος απο την Αθήνα στην Ευρώπη.

Ενδεικτικές τιμές αποστολής δέματος στο εξωτερικό

Παρακάτω  παρουσιάζουμε τιμές για αποστολή του δέματος απο την Αθήνα (έχει επιλεχθεί μια τυχαία διεύθυνση στην Αθήνα) προς διάφορα Ευρωπαικά κέντρα (αξίζει να σημειωθεί οτι οι τιμές ειναι ενδεικτικές. Η ακριβής τιμή εξατράται απο την ακριβή διεύθυνση παραλαβής και παράδοσης του δέματος.)

Διαστασεις: 20x20x20 και βάρος 1 κιλο:  ~18 €

Διαστασεις: 40x40x40 και βάρος 1 κιλο: ~25 €

Βεβαίως οι τιμές αυτές είναι ενδεικτικές. Για να δείτε τις τιμές που αφορούν την ακριβή διεύθυνσή σας, κάντε κλικ στο κουμπί παρακάτω. Μήν ξεχάσετε να βάλετε την ακριβή διεύθυνση και τον αριθμό προκειμένου να συγκρίνετε τιμές και επιλογές!



Στείλε σήμερα τα δέματα σου στο Εξωτερικό

Μπές σήμερα στο weship.gr, την μεγαλύτερη πλατφόρμη στην Ελλάδα που προσφέρει σύγκριση τιμών και σε βοηθάει να βρείς την καλύτερη κούριερ για να στείλεις ενα δέμα με τον πιο οικονομικό αλλα και τον πιο γρήγορο τρόπο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό!

Έχεις ερωτήσεις;

Μήν διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας! (Κάνε κλικ στο μπλέ εικονίδιο κάτω δεξιά)

Δές περισσότερα για το πως να στείλεις δώρα γρήγορα και οικονομικά

Ξεκίνα σήμερα!