YunExpress Ελλάδα - Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις

YunExpress Ελλάδα - Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζεις

Γίνεται αρκετά μεγάλη συζήτηση το τελευταίο διάστημα για την YunExpress στην Ελλάδα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παρακάτω σημαντικά θέματα σχετικά YunExpress στην Ελλάδα:

  1. Τί ειναι η YunExpress;
  2. Τι σχέση έχει η YunExpress με την Ελλάδα;
  3. Με ποια κούριερ συνεργάζεται και παραδίδει η YunExpress στην Ελλάδα;
  4. Τι γίνεται με τα τελωνεία και τη YunExpress;
  5. Πως αναζητώ μια αποστολή της YunExpress;
  6. Τι είναι το Shiplemon και πως μπορεί να βοηθήσει στις αποστολές δεμάτων;

Ας ξεκινήσουμε λοιπον απο τα βασικά για όσους ακούνε πρώτη φορά την YunExpress.

1. Τί ειναι η YunExpress;

H YunExpress είναι μια εταρεία που ασχολείται με τα logistics, την διαχείριση δηλαδή αποστολών αλλά και την εκπλήρωση παραγγελιών εκ μέρους ηλεκτρονικών καταστημάτων (το fulfillment όπως πολύ συχνά αποκαλείται) με τα οποία συνεργάζεται.

Eτσι με μία πρόταση θα λέγαμε οτι Η Yunexpress είναι ένας επαγγελματίας πάροχος διασυνοριακών υπηρεσιών logistics ηλεκτρονικού εμπορίου και κυριώς εστιάζει στα δέματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

yanexpress Αποστολές Δεμάτων Ελλάδα

Αξίζει να σημειωθεί οτι η YunExpress έχει αρκετά μεγάλο όγκο αποστολών που φτάνουν καθημερινά τις 500 χιλιάδες, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία εξυπηρετεί 800 άτομα με πελατολόγιο άνω των 10 χιλιάδων πελατών σε όλο τον κόσμο. Μιλάμε λοιπόν για μια πολύ μεγάλη εταιρεία οι οποία παρέχει λύσεις στο κομμάτι της αποστολής δεμάτων εντός και εκτός Ευρώπης.

2. Τι σχέση έχει η YunExpress με την Ελλάδα;

Αρκετοι προμηθευτές και έμποροι οι οποίοι ασχολούνται με εισαγωγές και εξαγωγές από και προς την Κινα, συνεργάζονται με την YunExpress για τις αποστολές τους.

Το Shiplemon έχει συνεργασία με την YunExpress και μπορεί να κάνει τις αποστολές πολύ εύκολες και γρήγορες. Για να δείτε περισσότερα μπορείτε να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

ShipLemon.com
Σύγκρινε τιμές, στείλε δέματα! Εύκολα και Γρήγορα στο shiplemon.com

3. Με ποια κούριερ συνεργάζεται και παραδίδει η YunExpress στην Ελλάδα;

Η YunExpress συνεργάζεται με την ACS Courier καθώς με τα ELTA Courier προκειμένου να κάνει τις παραδόσεις δεμάτων εντός Ελλάδας καθώς και με τη Shiplemon , την μεγαλύτερη πλατφόρμα για αποστολές δεμάτων και σύγκριση τιμών στην Ελλάδα!

Καλό θα είναι να επικοινωνήσετε με ένα τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ για να σιγουρευτείτε οτι η αποστολή σας απο την YunExpress εμφανίζεται κανονικά.

Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε ενημερωθεί οτι για αποστολές που γίνονται απο το ebay  υπάρχουν πολλές φορές καθυστερήσεις με την YunExpress στην Ελλάδα.

4. Τι γίνεται με τα τελωνεία και τη YunExpress;

Συνοπτικά, με τη YunExpress ισχύει ότι και με τις υπόλοιπες εταιρείες που εισάγουν εμπορεύματα στην Ελλάδα. Έτσι όταν ένα δέμα μπαίνει στην Ελλάδα τότε υπάρχει η πιθανότητα να χρεωθεί απο το Ελληνικό τελωνείο με βάση την αξία του δέματος το οποίο εισάγεται στην Ελλάδα και το συνοδευτικό τιμολόγιο εμπορικής συναλλαγής το οποίο συνοδεύει το δέμα κατά την εισαγωγή του στην Ελληνική επικράτεια.

5. Πως αναζητώ μια αποστολή της YunExpress;

Η αναζήτηση αποστολής της YunExpress μπορεί να γίνει με τον παρακάτω σύνδεσμο στο οποίο θα πρέπει να εισάγετε τους αριθμούς παρακολούθησης που σας έχουν δωθεί απο την YunExpress για την αποστολή σας στην Ελλάδα.

Yun Express αναζητηση | 4Tracking
Η Yun Express είναι επαγγελματίας πάροχος υπηρεσιών logistics διασυνοριακής εμπορικής γραμμής Business-to-καταναλωτής στην Κίνα

Με βάση τις πληροφορίες μας, η YunExpress απαιτεί 4-7 εργάσιμες ημέρες για αποστολές απο τις Ηνυμένες πολιτείες στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα οι χρόνοι για τις παραδόσεις έχουν αρκετά να κάνουν με την τοποθεσία του προμηθευτή που έχετε επιλέξει (οταν για παράδειγμα κάνετε μια παραγγελία απο ebay ή απο amazon και ως εταιρεία κούριερ ορίζεται η YunExpress για την Ελλάδα)

6. Τι είναι το Shiplemon και πως μπορεί να βοηθήσει στις αποστολές δεμάτων;

Στο παραπάνω άρθρο αναφέραμε συνοπτικά τι είναι η YunExpress και τι γίνεται με τις αποστολές στην Ελλάδα. Το Shiplemon είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα για σύγκριση τιμών και αποστολών από και πρός την Ελλάδα.

Με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών εξυπηρετούμε αποστολές στην Ευρώπη και στην Αμερική σε προνομιακές τιμές τόσο για ιδιώτες όσο και για ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία διαχειρίζονται τις αποστολές τους μαζί μας (στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό).

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Shiplemon.com, την μεγαλύτερη πλατφόρμα για αποστολές στην Ελλάδα κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο!

ShipLemon.com
Σύγκρινε τιμές, στείλε δέματα! Εύκολα και Γρήγορα στο shiplemon.com