Θέλετε να στείλετε μέλι σε δέμα στο εξωτερικό;

Ιαν 15, 2021

Το ελληνικό μελί είναι πολύ αγαπητό, εντός και εκτός Ελλάδος. Εάν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον στο εξωτερικό, το WeShip.gr μπορεί να σας βοηθήσει. Μάθετε πώς να στείλετε μέλι και ποια είναι η σωστή συσκευασία μελιού για αποστολή. Βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για την αποστολή μελιού σε δέμα και στείλτε μέσω της πλατφόρμας της WeShip.gr που σας εξασφαλίζει τις οικονομικότερες υπηρεσίες μεταφοράς μελιού με αξιόπιστες εταιρείες κούριερ.

Τι να ξέρετε πριν στείλετε μέλι με κούριερ
Kάθε εταιρεία ταχυμεταφορών έχει τους δικούς της κανόνες για τη συσκευασία μελιού για αποστολή. Εφόσον τηρούνται αυτοι οι κανόνες, οι περισσότερες εταιρείες δέχονται να κάνουν αποστολή μελιού στο εξωτερικό, είτε πρόκειται για πώληση είτε για προσωπική χρήση.

Οι εταιρειες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μελισσοκομίας μπορούν να κάνουν αποστολή μελιού στο εξωτερικό σε μεγάλες ποσότητες, μέσω κούριερ. Φυσικα υπαρχουν κανονισμοι ασφάλειας, συσκευασίας, ετικέτας και εισαγωγής της χώρας προορισμού και να ειναι υποχρεωμενοι να παράσχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Οι ιδιώτες μπορούν να στέλνουν δέμα με μέλι τόσο εντός όσο και εκτός της ΕΕ, εφόσον γίνεται σωστή συσκευασία για αποστολή. Οι εταιρείες κούριερ δεν θα θεωρηθούν υπεύθυνες για ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά τέτοιων προϊόντων. Εάν αποφασίσετε να στείλετε μέλι με κούριερ, ή άλλα ρευστά προϊόντα, δεν συνιστάται ο όγκος τους να ξεπερνά το 1 λίτρο.

Συσκευασία μελιού για αποστολή
Ακολουθήστε τις οδηγίες μας για τη σωστή συσκευασία μελιού για αποστολή:

* Βάλτε το κάθε βάζο με μέλι σε μια πλαστική σακούλα
* Τοποθετήστε τις συσκευασίες μελιού μέσα σε πλαστικές σακούλες για περισσότερη προστασία.
* Επενδύστε τις εσωτερικές επιφάνειες του χαρτοκιβωτίου με φελιζόλ
* Τοποθετήστε μέσα τα βάζα
* Βάλτε φελιζόλ στις εξωτερικές πλευρές του κουτιού
* Βάλτε το κουτί μέσα σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο
* Γεμίστε τους κενούς χώρους με παλιές εφημερίδες ή κομμάτια φελιζόλ
* Γραψτε Fragile με μαρκαδορο πανω στο κουτιH WeShip εχει φροντίσει να προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Η αποστολή ενος δεματος 5 κιλων στην Ευρώπη θα σας κοστίσει περίπου 28 ευρώ. Εάν θέλετε να στείλετε δεματα μεγαλύτερα απο 35 κιλά επικοινωνηστε μαζι μας στο [email protected]  και θα σας δώσουμε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Πως λειτουργεί η αποστολή δεμάτων  με το weship;

H διαδικασία αποστολής δεμάτων με το weship είναι πολύ απλή και περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:
1. Επιλογή ΤΚ για την αφετηρία και τον τελικό προορισμό
2. Επιλογή των διαστάσεων του δέματος καθώς και του βάρους
3. Eπιλογή της υπηρεσίας (Η τελική τιμή εξαρτάται από την εταιρεία και τον αριθμό ημερών παράδοσης του δέματος)
4. Συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων του αποστολέα και του παραλήπτη
5. Πληρωμή και εκτύπωση της ετικέτας αποστολής (στις περιπτώσεις που αυτό χρειάζεται)

Tags

Μάθε τα τελευταία νέα για το weship.gr και κάνε τις αποστολές εύκολες και γρήγορες!Στείλε το δέμα σου σήμερα μεσω του weship.gr
Κάνε κλίκ