Τα 10 καλύτερα Ελληνικά e-shops

Τα 10 καλύτερα Ελληνικά e-shops

Οι σύγχρονοι και γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, μας ωθούν στην επιλογή της ηλεκτρονικής αγοράς έναντι της φυσικής παρουσίας. Μήπως όμως αυτός ο τρόπος είναι τελικά και ο καλύτερος; Και αν ναι, ποιά ειναι τα καλύτερα Ελληνικά eshops (ή ηλεκρονικά καταστήματα) στα οποία μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας;

Ας συνοψίσουμε κάποια χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής:

1. Εξοικονόμηση χρόνου

Τώρα πλέον είσαι σε θέση να κάνεις τις αγορές σου από το σπίτι ενώ παράλληλα βρίσκεσαι στον καναπέ σου και απολαμβάνεις την ηρεμία σου, αποφεύγοντας τον συνωστισμό και την κούραση.

2. Σύγκριση τιμών

Κάνοντας την περιήγηση σε διάφορα e-shops μπορείς να συγκρίνεις ευκολότερα και γρηγορότερα τις τιμές μεταξύ όμοιων προϊόντων και των αντίστοιχων ποιοτήτων τους, διαλέγοντας στο τέλος την πιο συμφέρουσα επιλογή.

3. Προσφορές

Είναι λογικό πώς τα φυσικά καταστήματα έχουν περισσότερα έξοδα κυρίως συντήρησης και απασχόλησης προσωπικού, οπότε είναι πιο σπάνιες οι προσφορές τους και περιορίζονται κυρίως σε συγκεκριμένες περιόδους, όπως στις γιορτές, σε μετάβαση από εποχή σε εποχή ή την περίοδο γνωστή σε όλους 'Black Friday'. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα, τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν μία μεγαλύτερη ευελιξία και ταυτόχρονα λιγότερα έξοδα τα οποία τους επιτρέπουν να κάνουν τέτοιου είδους προσφορές σε ανυποψίαστους χρόνους.

4. Καθημερινή ''επίσκεψη'' και ελεγχόμενες αγορές

Η απουσία της πολύωρης αναμονής στις ουρές και τα ταμεία αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο στις αγορές μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων αφού οι πελάτες μέχρι να κάνουν την οριστική επιλογή επισκέπτονται πολλές φορές και καθημερινά το ίδιο ή και διαφορετικά sites, χωρίς να σκέφτονται τον κόπο και τη σπατάλη χρόνου. Αυτό τους αποδεσμεύει από το άγχος μίας πιεστικής και επιπόλαιας αγορά που υποκινείται από πολιτικές marketing και εκμετάλλευσης της αδυναμίας του καταναλωτή.

5. ''Η μεγάλη αγορά''

Τι πιο ανακουφιστικό και ενθουσιώδες από το αίσθημα ότι έχεις όλων των ειδών τα καταστήματα στα πόδια σου! Όλα τα καταστήματα και τα brands περιμένουν εκεί να τα επιλέξεις και συ αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι σε ένα τεράστιο πολυκατάστημα στο οποίο εν μέρη είσαι κυρίαρχος, επιλέγοντας τις ώρες που θα το επισκεφτείς, τα καταστήματα που θα μπεις και φυσικά το διάστημα που θα ξαποστάσεις είτε αυτό αποτελεί ώρες, μέρες ή βδομάδες χωρίς να σε πιέζει κανείς και όλα αυτά, ηλεκτρονικά με ένα κλικ.

6. Ποικιλία

Ανεξάρτητα με το που μένεις και τι είδους καταστήματα έχει η πόλη σου, μπορείς να αποκτήσεις ό,τι ονειρεύεσαι έχοντας να διαλέξεις ανάμεσα σε αμέτρητες επιλογές όσον αφορά τα χρώματα, τα σχέδια, το είδος, τα μεγέθη και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι αυτοί είναι υπερ αρκετοί λόγοι για να αρχίσεις να επισκέπτεσαι τακτικά τα ηλεκτρονικά κατάστηματα και να εισέλθεις όλο και πιο πολύ σε αυτόν τον κόσμο απόλαυσης των παραπάνω πλεονεκτημάτων.

Αν είσαι κανούριος στο χώρο και θες να πάρεις μία πρώτη γεύση από τα 10 καλύτερα ελληνικά e-shops, ετοιμάσαμε μία λίστα με αυτά και σε συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να τα εμπιστευτείς και να τα επισκεφτείς. Δεν θα χάσεις!

Επιπλέον εαν ψάχνεις ιδέες για το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείς να δείς περισσότερα στον αναλυτικο οδηγό μας που περιγράφει 7 ασυνήθιστες ιδέες για να ξεκινήσεις και σε βοηθάει να βρείς ενα τρόπο για να σκεφτείς ιδέες.

1. La Redoute

To e-shop αυτό έχει φτιάξει ένα όμορφο και δημιουργικό περιβάλλον για τον πελάτη του, το οποίο παρέχει μία τεράστια γκάμα προϊόντων, αναφερόμενο όχι μόνο στην ποικιλία των ειδών αλλά και στο κοινό που απευθύνεται, δηλαδή άντρες, γυναίκες αλλά και βρέφη. Θα μπορούσαμε με έναν πιο αφαιρετικό σχολιασμό να μιλήσουμε για ένα κατάστημα οικογενειακών και μαζικών αγορών που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιθυμιών. Παπούτσια, ρούχα, είδη σπιτιού, brands και πολλές συμφέρουσες προσφορές σε περιμένουν σε αυτό το site. Πλήρως ενημερωμένο για τις σύγχρονες ανάγκες και τα trends κάθε νέας σεζόν είναι έτοιμο να σε καταπλήξει, δίνοντας σου την ευκαιρία με εκπτωτικούς κωδικούς και προσφορές να αποκτήσεις ό,τι και αν βάλεις στο μάτι. Παράλληλα, η φιλοσοφία του αναδεικνύει την κοινωνική υπευθυνότητα του, μέσω της χρήσης χαρτιού από βιώσιμες πηγές, της συνεργασίας με εταιρείες παραγωγής βιολογικών υλικών και της απαγόρευσης της καταναγκαστικής και υποχρεωτικής εργασίας.

2. Celestino

Η αρχή για μια πιο περίπλοκη και εξεζητημένη εμφάνιση απαιτεί αρχικά την γνώση και την επιλογή basics ρούχων και αξεσουάρ τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα, ο έξυπνος συνδυασμός των οποίων απογειώνει ένα look. Όλα αυτά τα βρίσκεις στο αγαπημένο και πολυσυζητημένο celestino, αποτελώντας το κατάλληλο e-shop με κομμάτια σε ασυναγώνιστες τιμές που σου χαρίζουν μία άνετη καθημερινότητα πάντα με στυλ και άποψη. Πρόκειται για ενα e-shop που έχει ως στόχο να προσφέρει στους πελάτες του υψηλής ποιότητας ρούχα, δίνοντας έμφαση στην εκλεκτή επιλογή σχεδίων και υλικών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Προσαρμόζεται στις νέες τάσεις της μόδας, προσεγγίζοντας τον τομέα της ένδυσης, της υπόδησης και των αξεσουάρ, ενώ υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία με τα είδη που βρίσκονται σε προσφορά. Ήρθε η ώρα να το επισκεφτείς και να κάνεις τις δικές σου μοναδικές παραγγελίες.

3. Clodist

Αδιαμφισβήτητα, στη λίστα μας, βρίσκεται ένα από τα καλύτερα ελληνικά eshops και αυτό είναι το clodist. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ κυρίως για άνδρες αλλά και μία μικρή ποικιλία για γυναίκες καθώς και ένα ευρύ φάσμα από brands σε περιμένουν, αν επιλέξεις να περιηγηθείς σε αυτό το site. Ίσως κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι ότι εκτός από την ποικιλία στα παραπάνω είδη, ο ιστότοπος διαθέτει δικό του blog, στο οποίο υπάρχουν διάφορα posts που ενημερώνουν τους πελάτες για διάφορους συνδυασμούς και επιλογές ανάλογα με την κάθε περίσταση, εποχή και τάση. Ποιοι είναι οι κανόνες του ανδρικού στυλ; Ποια είναι τα all time clasic trend του καλοκαιριού; Και διάφορες άλλες απορίες...

4. Favela

Ένα από τα μεγαλύτερα online ελληνικά καταστήματα ακούει στο όνομα Favela. Επώνυμες μάρκες για άνδρες, γυναίκες αλλά και για τους μικρούς μας φίλους τόσο σε ρούχα όσο και σε παπούτσια και αξεσουάρ σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Το ανατρεπτικό τους στύλ, η ποιότητα και τα εντυπωσιακά σχέδια κλέβουν την παράσταση και ταξιδεύουν τους καταναλωτές στο μαγικό κόσμο της μόδας, φτάνοντας την στο απόγειο της.

5. Marie Dore

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον ηλεκτρονικό κατάστημα αφού περιέχει μία μεγάλη συλλογή γυναικείων ρούχων κυρίως σε μεγάλα μεγέθη, αξεσουάρ και τσάντες. Πολύ σημαντικό εγχείρημα είναι ότι συμπεριλαμβάνει κάθε τύπο γυναικείου σώματος και σέβεται τη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας. Η διαμόρφωση του site έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να προτείνει επιλογές ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σου και δεν αποκλείει κανένα από το χώρο της μόδας μιας και όλες έχουμε το δικαιώμα στο όμορφο, το ξεχωριστό και το εκλεπτυσμένο. Τέλος το site πέρα από τις προσφορές, δίνει τη δυνατότητα αγοράς δωροκαρτών για να προσφέρεις στους αγαπημένους σου την ευκαιρία να διαλέξουν το κομμάτι της αρεσκείας τους.

6. Baharat

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Baharat εμπλουτίζει τις οσφρητικές σου εμπειρίες, αφού προσφέρει μία τεράστια αρωματική ποικιλία μπαχαρικών σε μοναδικούς συνδυασμούς. Τα μπαχαρικά, τα βότανα, οι γεύσεις από τσάι, οι υπερτροφές, οι ξηροί καρποί και άλλα πολλά είναι έτοιμα να σε καταπλήξουν και να σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Προτείνονται επίσης χρήσιμοι συνδυασμοί δώρων για να μυήσεις και τους γύρω σου στον μυρωδάτο αυτό κόσμο.

7. E-gate

Έχεις ακούσει το E-gate; Αν η απάντηση είναι όχι, μάθε ότι μόλις ήρθε η ώρα! Σε αυτό το e-shop μπορείς να βρεις μία τεράστια γκάμα από υπολογιστές- hardware, laptops- tablets, περιφερειακά εξαρτήματα, συσκευές και γενικότερα ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα τον ήχο, την εικόνα και το gaming. Κατά καιρούς γίνονται και ιδιαίτερα κερδοφόρες προσφορές που βοηθούν τον πελάτη να κάνει χρήσιμες αγορές σε τιμές που δεν φανταζόταν. Παράλληλα το site έχει επιμεληθεί και το κομμάτι της υποστήριξης αφού διαθέτει blog το οποίο πραγματεύεται ερωτήσεις των καταναλωτών, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για την εκάστοτε ανάγκη.

8. Spartoo

Το Spartoo aριθμεί πάνω από 1000 μάρκες και 35000 μοντέλα για αγορά παπουτσιών μέσω ίντερνετ. Γυναίκες, άντρες και παιδιά μπορούν να βρουν το καλύτερο σχέδιο στην καλύτερη τιμή με ένα κλικ. Θες να είσαι ένας από αυτούς; Τσέκαρε την ποικιλία, την ποιότητα και τις προσφορές και θα καταλάβεις ότι τίποτα από αυτά δεν είναι υπερβολή. Παράλληλα με τα παπούτσια, δραστηριοποιείται και στο χώρο της ένδυσης και είναι σε διαρκή ενημέρωση για τις νέες τάσεις και αντιλήψεις. Το κατάστημα αυτό δίνει την αίσθηση πληρότητας στον καταναλωτή, αφού γνωρίζει ότι η επίσκεψη στο site, του δίνει την ευκαιρία να αγοράσει τόσο καθημερινά όσο και πιο επίσημα ρούχα αλλά κυρίως παπούτσια, συνδυάζοντας τα με μία ποικιλία αξεσουάρ, με πρωταρχική επιδίωξη την κομψότητα και το στυλ.

9. Paraxenies

Ένα ακόμα μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα αποτελούν οι Paraxenies. Πρόκειται για ένα e-shop που προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε κοσμήματα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, αλυσίδες, κομπολόγια, παραμάνες, κορνίζες έρχονται να ανατρέψουν όσα ήξερες για το χώρο των κοσμημάτων. Μοναδικά σχέδια από χρυσό, ασήμι, ορείχαλκο σε σπάνιους συνδυασμούς και χρώματα που προσφέρουν μια διαφορετική νότα, λίγο πιο ανάλαφρη και όχι τόσο συντηρητική που τολμάει το διαφορετικό, κάνοντας μοναδικούς συνδυασμούς και προτείνοντας δώρα που συναρπάζουν.

10. Buldoza

Ένα από τα δημοφιλέστερα e- shop ακούει στο όνομα Buldoza. Τεράστια και ασυναγώνιστη ποικιλία σε brands, που δύσκολα θα μπορούσαν να βρίσκονται μαζεμένες σε ένα μόνο κατάστημα. Απευθύνεται σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Τα ρούχα, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ καθώς και αμέτρητα είδη για το σπίτι σου σε περιμένουν να τα γνωρίσεις. Όποιο και αν είναι το γούστο σου, οι στυλιστικές σου επιλογές καθώς και το budget σου, σου δίνεται η ευκαιρία να αγοράσεις ποιοτικά και λειτουργικά προϊόντα, με έμπνευση, που δίνουν μια διαφορετική πνοή στη μέρα σου, είτε τονώνοντας την αυτοπεποίθηση σου, είτε κάνοντας τις καθημερινές δουλειές, στο σπίτι σου, πιο έυκολες.

11. Greek chic handmades

Ένα αρκετά διαφορετικό e- shop είναι το αποκαλούμενο Greek chic handmades. Σανδάλια, τσάντες, αξεσουάρ από δέρμα φτιαγμένα στο χέρι προσφέρουν μία μοναδικότητα που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Τα προϊόντα βρίσκονται χωρισμένα ανά κατηγορίες ανάλογα με την περίσταση, το είδος και το σχέδιο με στόχο να σε βοηθήσει να διαχωρίσεις τις επιθυμίες σου και να καταλάβεις τι σου αρέσει. Το πιο ωραίο σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ότι όλα είναι χειροποίητα, δίνοντας μία διαφορετική χροιά και άποψη στη μόδα.

Αυτές ήταν 10 επιλογές e-shops που εμείς αναγνωρίσαμε και ξεχωρίσαμε. Η ποιότητα, οι προσιτές τιμές, η μεγάλη ποικιλία και οι έξυπνες πολιτικές ήταν στοιχεία που μας βοήθησαν να ανοίξουμε ένα δρόμο χωρίς τέλος για τα e-shops που συνεχώς ανανεώνονται και αναβαθμίζονται με κυρίαρχη μέριμνα την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών στους καταναλωτές.

Ψάξε κι συ, πειραματίσου και δες ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι κοντά στις απαιτήσεις σου και στο στυλ σου!

Λιγα λόγια για εμας:

To weship.gr βοηθάει ιδιώτες και εταιρείες στην αποστολή των δεμάτων τους!Έχεις ενα δέμα και θέλεις να το στείλεις;

Βρές όλες τις ερωτήσεις και απαντήσεις στη σελίδα μας ώστε να μάθεις πόσο κοστίζει μια αποστολή στο εξωτερικό,  

Ξεκίνα σήμερα στο weship.gr, σύγκρινε τιμές και στείλε το δέμα σου!



Εαν έτοιμάζεις το ηλεκτρονικό σου κατάστημα ή έχεις φτιάξει το κατάστημά σου και ψάχνεις πως να στείλεις τα δέματά σου, στείλε μας τις ερωτήσεις σου στο info@weship.gr για να σε βοηθήσουμε να οργανώσεις τις αποστολές σου και να διασυνδέσεις το κατάστημά σου με όλες τις κούριερ που στέλνουν δέματα στην Ελληνική αγορά αυτόματα!

Επιπλέον μπορούμε να σε βοηθήσουμε να οργανώσεις τις επιστροφές σου, ετσι ωστε να κάνουμε την διαδικασία εύκολη και γρήγορη!

Οτιδήποτε και αν στέλνεις (απο φάκελο μέχρι δώρα και ή τις βαλίτσες σου) το weship σε βοηθάει να οργανώσεις τις αποστολές σου, εαν έχεις κατάστημα να πουλήσεις γρήγορα και εύκολα και να χαμογελάς σε κάθε αποστολή σου!