Συνεργασία eshop με courier

Συνεργασία eshop με courier

Το eshop σου έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του! Ομως, με ποιά κούριερ θα πρέπει να συνεργαστεί το eshop σου; Πως θα στείλεις τα δέματά σου εύκολα και γρήγορα χωρις να χρειάζεται να περιμένεις στις ουρές ή στα τηλέφωνα;

Το weship.gr συνεργάζεται με εκατοντάδες eshops για να δώσει μια ξεχωριστή εμπειρία στην αποστολή δεμάτων και παράλληλα τις καλύτερες τιμές για αποστολές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό!



Πως μπορώ να συνεργαστώ με το weship για τις αποστολές μου;

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να μας στείλεις ένα email ή ενα μήνυμα στο chat για να μας δώσεις τις παρακάτω πληροφορίες για το eshop σου:

1) Τοποθεσία (απο που θα γίνεται παραλαβή των δεμάτων σου;)

2) Ονοματεπώνυμο εταιρείας και στοιχεία επικοινωνίας (ποιός θα στέλνει τα δέματα και σε ποιό τηλέφωνο μπορεί η εταιρεία κούριερ να επικοινωνήσει μαζί σου;)

3) Εκτιμώμενος αριθμός αποστολών κάθε μήνα (για να σου δώσουμε καλύτερη τιμή και προνομοιακές εκπτώσεις!)



Αφού μας στείλεις τα παραπάνω είσαι έτοιμος για να στείλεις δέματα!

Γιατί να συνεργαστώ με το weship;

To weship συνδέεται με διάφορους τρόπους πάνω στο eshop σου και αυτοματοποιεί τις αποστολές των παραγγελιών στους πελάτες σου!

Επίσης δίνει φοβερά προνομοιακές τιμές για αποστολές στο Εξωτερικό και τεχνολογικά εργαλεία για να κάνεις τις αποστολές σου εύκολα και γρήγορα καθώς και για να δώσεις στους πελάτες σου τις καλύτερες υπηρεσίες!

Ξεκίνα σήμερα!



Μπές στην ομάδα των eshops που απογειώνουν την εμπειρία των πελατών τους! Κάνε την αποστολή δεμάτων ένα απο τα πλεονεκτήματά σου!