Σύνδεση eshop με κούριερ

Σύνδεση eshop με κούριερ

Εαν έχεις ξεκινήσει το eshop σου και ετοιμάζεσαι να συνδεθείς με μια η περισσότερες εταιρείες κούριερ τότε είναι η στιγμή που θα πρέπει να αναζητήσεις καλά τις επιλογές σου.

Τα περισσότερα ελληνικά eshop ακόμα κάνουν copy paste (αντιγραφή και επικόλληση) των πληροφοριών του πελάτη με το χέρι...

Συνεργάζομαι με μια μόνο εταιρεία κούριερ, είναι αυτό αρκετο;

Το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με μια εταιρεία κούριερ για να ανοίξεις ένα νεο κωδικό. Πολλές φορές ομως αυτό δεν ειναι αρκετό.

O πελάτης στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα δεν έχει τη δυνατότητα να επιλέξει διαφορετικές υπηρεσίες στο checkout. Συνήθως υπάρχει μια σταθερή τιμή μεταφορικών η οποία προσφέρει μια σταθερή υπηρεσία (για παράδειγμα αποστολή σε 2 ημέρες)

Τι γίνεται όμως αν εγώ χρειάζομαι κάτι σήμερα και είμαι διατεθειμένος να πληρώσω κάτι παραπάνω για να το έχω; Μου δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα απο το eshop;

Επιπλέον σε περίπτωση που μια εταιρεια κούριερ με την οποία συνεργάζεστε έχει καθυστερήσεις δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει χρήση μιας άλλης εταιρείας πολύ γρήγορα και έξυπνα.

Δες παρακάτω τι θα πρέπει να σκεφτείς και πως το weship.gr συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα eshop για να αυτοματοποιήσει τις αποστολές τους και να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες με αποστολές ακόμα και μέσα σε μερικες ώρες (ναι σωστά) που απογειώνουν την εμπειρια των πελατών σας.

Πώς θα δημιουργείς τις ετικέτες αποστολής σου;

Ο παραδοσιακός τρόπος είναι να εκτυπώσεις ετικέτες και να τις συμπληρώνεις με το χέρι. Ομως σίγουρα δεν έχει νοημα να κάνεις κάτι τέτοιο όταν μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε τη διαδικασία αυτή.

Πολλα eshop έχουν κάνει μια διασύνδεση με μια κούριερ αλλά τι γίνεται οταν υπάρχουν καθυστερήσεις στη μεταφορά των δεμάτων; Ποιες άλλες εναλλακτικές έχεις;

Το weship με τα μοναδικά integrations και plugins που προσφέρει  μετά απο κάθε παραγγελία αυτόματη δημιουργία της φορτωτική (ετικέτα αποστολής) έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις κάτι εσυ!

ΔΕΣ ενα απλό βίντεο που περιγράφει ενα παράδειγμα για το πως αυτοματοποιούμε τη διαδικασία

Ετσι δίνουμε στο checkout του καταστήματός σου την επιλογή στον πελάτη να επιλέξει την υπηρεσία που επιθυμεί (ταχύτητα, οικονομία, αυθημερον αποστολή, αποστολή μέσα στις επομενες ώρες. Ολα αυτα πλέον δίνονται ως επιλογή στον πελάτη σου)

Πως θα γνωρίζεις που βρίσκονται οι παραγγελίες σου, και πως θα ενημερώνεις τους πελάτες σου;

Ενα μεγάλο πρόβλημα οταν έχεις να διαχειριστείς δεκάδες ή εκατοντάδες αποστολές κάθε μήνα είναι να έχεις μια συνολική εικόνα για το πού βρίσκονται οι αποστολές σου και κυρίως να ενημερώνεις τους πελάτες σου είτε οταν στέλνουν σχετικά μηνύματα στο τμήμα εξυπηρέτησής σου, είτε αφού γίνει μια παραγγελία ηλεκτρονικα.

Οι εταιρείες που σέβονται τους πελάτες τους, πάντα τους στέλνουν ενα tracking number και το σχετικό λινκ ώστε οι πελάτες τους να μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας.

Το weship παρέχει ενα μοναδικό dashboard το οποίο σου επιτρέπει να δείς αναλυτικά όλες τις αποστολές σου (ανεξάρτητα απο το ποια εταιρεία τις εκτελεί). Πλεον δεν χρειάζεται να ανοίγεις διαφορετικές πλατφόρμες και εργαλεία.

διασυνδεση με eshop - υποστήριξη παραγγελιών

Eπιπλέον μέσα απο το διαχειριστικό μας μπορείς να συγκρίνεις τιμές μεταφορικών για τις αποστολές σου ώστε να βρίσκεις πάντα τον καλύτερο τρόπο αποστολής των δεμάτων σου

συγκριση τιμών κούριερ - weship.gr

Πως θα συνδεθεί η τιμή της αποστολής και τα μεταφορικά στο eshop σου;  

Ακόμα και αν εσύ είσαι έτοιμος να διαχειριστείς την αυτόματη δημιουργία των ετικετών αποστολής καθώς και να στείλεις τα δέματά σου, πως οι πελάτες σου θα αποφασίσουν ποια εταιρεία ή ποια υπηρεσία θέλουν;

Τα περισσότερα eshop έχουν μια σταθερή τιμή για τα μεταφορικά. Αυτό αν και μπορεί να φαίνεται λογικό, δεν δίνει ευελιξία. Ο καταναλωτής θα πρέπει να έχει την δυνατότητα να επιλέξει την υπηρεσία που επιθυμεί ακόμα και αν αυτό σημαίνει οτι θα πρέπει να πληρώσει παραπάνω.

Παρακάτω παρουσιάζουμε ενα απλό παράδειγμα απο ενα eshop που χρησιμοποιεί την υπηρεσία μας.

διασυνδεση με eshop - συγκριση τιμων κούριερ

Για τους απαιτητικούς πελάτες που επιθυμούν το δέμα να φτάσει μέσα στις επόμενες ώρες στον χώρο τους, τότε η πολιτική αποστολών που έχετε θα πρέπει να μπορεί να το υποστηρίξει.

Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να συνδέσεται το eshop σας με τις υπηρεσίες τοy weship.gr ετσι ώστε κάθε φορά που γίνεται μια παραγγελία ο πελάτης σας στο checkout να μπορεί να δεί όλες τις επιλογές αποστολών (αυτόματα) και να επιλέξει αυτή που επιθυμεί.

Ποια είναι η διαδικασία διασύνδεσης για το eshop σου;

Η διαδικασία εξαρτάται απο το είδος του eshop που έχετε. Στην περίπτωση που το eshop σας έχει δημιουργηθεί σε woocomerce, shopify, opencart (και γενικότερα σε γνωστές τεχνολογίες) τότε η διασύνδεση μπορεί να γίνει εύκολα με το plugin του weship.

Στην περίπτωση οπου χρειάζεται μια λύση custom τότε μπορεί να διασυνδεθείτε με το API του weship.gr το οποίο προσφέρει δημιουργία ετικέτας αποστολής, δημιουργία pickup, ασφάλιση αποστολής του δέματος και πολλές άλλες λειτουργίες που θα κάνουν το eshop σας να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες γεγονός που θα σας δώσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα απογειώσει τις κρητικές των πελατών σας.

Μην ξεχνάτε οτι το κομμάτι της αποστολής δεν είναι ξεχωριστό απο την συνολική εμπειρία που δίνετε στον πελάτης σας.

Τι σημαίνει αυτό; Χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία οπως το weship δίνεται μια μοναδικη εμπειρία στον πελάτη σας.

Ποιο είναι το κόστος της υπηρεσίας του weship.gr;

Το κόστος της υπηρεσίας μας εξαρτάται απο τον αριθμο των αποστολών που κάνετε κάθε μήνα. Η υπηρεσία μας έχει ενα πολύ μικρό κόστος για κάθε αποστολή που αναλαμβάνουμε. Επιπλέον με αρκετά eshop επιλέγουμε την επιλογή της μηνιαίας συνδρομής ανεξάρτητα απο τον αριθμο των αποστολών.

Μπορείς να κλείσεις μια συνάντηση μαζί μας για να σε ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας και για το πως μπορούμε να συνεργαστούμε κάνοντας κλικ παρακάτω:



Γίνεται αυθημερόν παράδοση δεμάτων με το weship.gr;

Βεβαίως. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για τις υπηρεσίες παράδοσης δεμάτων εντός 2 ωρών απο το weship.gr

Κάνοντας διασύνδεση του weship με το eshop σου, μέσα απο ένα μεγάλο δίκτυο υπηρεσιών οι αυθημερόν παραδώσεις γίνονται πλέον καθημερινό φαινόμενο, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσεις σε δικό σου προσωπικό (οδηγούς delivery ή άλλες εταιρείες). Το weship με το δίκτυο μεταφορών που έχει, είναι εδώ όταν το χρειαστείς, χωρις να αυξάνει το κόστος της εταιρείας σου με μισθούς και παγια έξοδα.

διασυνδεση με eshop - συγκριση τιμων κούριερ

Ποιες είναι οι διαθέσιμες διασυνδέσεις;

Για να δείς τις διαθέσιμες διασυνδέσεις κάνε κλικ ΕΔΩ

Το Shiplemon διασυνδέεται με πολλαπλές εταιρείες κούριερ, και με διάφορες πλατφόρμες όπως το woocommerce και ταυτόχρονα παρέχει API διασύνδεση για custom solutions!

Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε!

ΔΩΡΕΑΝ κόστος εγκατάστασης.

Ξεκίνα σήμερα τη συνεργασία σου με το weship και δώσε στους πελάτες σου μια μοναδική εμπειρία!

Ψάχνεις περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινώνησε μαζι μας στο info@shiplemon.com

Eυχαριστούμε

Η ομάδα του Shiplemon