Σύκρινε τιμές και στείλε δέματα απο το σπίτι σου (3 απλά βήματα)

Aποστολές δεμάτων Δεκ 28, 2020

Γιατί να τρέχεις οταν μπορείς να στείλεις κάτι απο το σπίτι σου;

Στο post αυτό εξηγούμε πως λειτουργει το weship και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να συγκρίνεις τιμές κούριερ, να βρείς αυτό που σου ταιριάζει και να στείλεις ενα δέμα (εντός ή εκτος Ελλάδας) απο τον καναπέ σου μέσα σε μερικά κλίκ!

Βήμα 1: Μπαίνεις στο weship.gr

Συμπληρώνεις την πλήρη διεύθυνση παραλαβής του δέματός σου καθώς και την διεύθυνση του παραλήπτη (φίλος, συγγενής, πελάτης ή οποιοσδήποτε πρόκειτε να παραλάβει το δέμα που θέλεις να στείλεις)

Αφού το κάνεις αυτό κάνεις κλίκ στο "ΕΠΟΜΕΝΟ" για να προχωρήσεις τη διαδικασία!Βήμα 2: Συμπληρώνεις τις διαστάσεις του αντικειμένου σου καθώς και την περιγραφή του

Μπορείς να επιλέξεις ένα απο 3 ενδεικτικά κουτιά που αναφέρουμε ώστε να μήν μετράς διαστάσεις (ξέρουμε οτι μπορεί να μην έχεις μέτρο μαζί σου γιαυτό δώσαμε αυτές τις γρήγορες επιλογές!)

Αφού λοιπον επιλέξεις τις διαστάσεις και το βάρος του αντικειμένου σου θα πρέπει να συμπληρώσεις μια σύντομη περιγραφή για το τι περιέχει το δέμα που θα στείλεις!

Σε περίπτωση αποστολής στο Εξωτερικό, η περιγραφή θα πρέπει να είναι στα Αγγλικά, προκειμένου να μπορεί να διαβαστεί απο τη μεταφορική εταιρεία που θα διαχειριστεί την παράδοση του δέματος στο Εξωτερικό!Βήμα 3: Συγκρίνεις τιμές για την αποστολή του δέματός σου

Τέλεια!

Έφτασες στο καλύτερο βήμα! Εδώ θα έχεις την ευκαιρία να συγκρίνεις τιμές και να φιλτράρεις τα αποτελέσματα, για να βρείς αυτό που σου ταιριάζει!

Σημαντικό:

Σε κάποιες περιπτώσεις απαιτείται εκτύπωση της ετικέτας αποστολής (οπως φαίνεται στη φωτογραφία παραπάνω)

Καλές αποστολές!

Ξεκίνα εδώ:Tags

Μάθε τα τελευταία νέα για το weship.gr και κάνε τις αποστολές εύκολες και γρήγορες!Στείλε το δέμα σου σήμερα μεσω του weship.gr
Κάνε κλίκ