Ο απόλυτος οδηγός για να στείλεις δέμα σε φοιτητή

Ο απόλυτος οδηγός για να στείλεις δέμα σε φοιτητή

Συμβαίνει συχνά!

Ο φοιτητής σου, το παιδί σου που σπουδάζει είναι μακρυά και πρέπει να του στείλεις το αγαπημένο του φαγητό (ξέρουμε του έχει λείψει το σπιτικό φαγητό), ρούχα, βιβλία και τον φορτιστή του που τον ξέχασε οταν έφυγε.

Ετσι αν αναρωτιέστε "πως μπορώ να στείλω ένα δέμα σε φοιτητή" το weship.gr έχει την απάντηση, κάνοντας εύκολη την αποστολή φαγητού, ρούχων ή οποιουδήποτε δέματος απο την Ελλάδα προς οποιαδήποτε πόλη στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό. Σε αυτό το άρθρο εξηγούμε πώς πολύ εύκολα μπορείτε να οργανώσετε την αποστολή του δέματός σας.

Πώς να ξεκινήσεις;

Βήμα 1: Συσκευασία για την αποστολή φοιτητικού πακέτου στο Εξωτερικό

Το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις θα είναι να επιλέξεις τι είναι αυτό που θα στείλεις. Θα είναι ένα δέμα; θα είναι δύο δέματα; Αφού καταλήξεις σε αυτό το επόμενο βήμα είναι να συσκευάσεις το δέμα σου.

Αυτό θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά εαν πρόκειτε να μεταφέρεις φαγητά ή αλλα υγρά αντικείμενα.

Θα πρέπει να σιγουρευτείς οτι τα ταπεράκια ή τα μπολάκια στα οποία υπάρχει το φαγητό ειναι κλεισμένα σωστά, με ταινία κολλητική και είναι ασφαλισμένα ώστε να μην τρέξουν ζουμιά.

Συσκευασία πακέτου για αποστολές στο εξωτερικο - weship.gr

Τέλος αφού τα τοποθετήσεις μέσα στην κούτα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις χαρτόνι ή φυσαλιδα - πολλές φορές αναφέρεται και ώς αεροπλάστ - (bubble wrap) προκειμένου να ασφαλίσεις το δέμα σου για να μήν μετακινείται κατα την αποστολή.

Θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου οτι το δέμα αυτό θα πρέπει να είναι συμπαγές ιδανικά χωρία να κουνάνε τα τάπερ τα οποία βρίσκονται εσωτερικά! πολλές μανάδες μας αναφέρουν οτι χρησιμοποιούν ρούχα (τα οποία θέλουν να στείλουν στους φοιτητές τους) τυλιγμένα με μία πλαστική σακούλα για να ασφαλίσουν και να σφηνώσουν τα ταπεράκια για να μήν μετακινούνται

Βήμα 2: Σύγκριση τιμών για την αποστολή φοιτητικού πακέτου στο Εξωτερικό

Αφού συσκευάσεις το δέμα σου ήρθε η ώρα να βρείς την καλύτερη τιμή για να το στείλεις.

Τι θα έπρεπε λοιπον να κάνεις για να βρείς την καλύτερη τιμή για να στείλεις το δέμα σου; Θα έπρεπε να πάς σε όλες τις μεταφορικές εταιρείες οπως UPS, DHL, ACS κλπ. να δείς τις τιμές τους και να αποφασίσεις ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να στείλεις κάτι!

Τώρα με το weship όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν

Mε το weship συγκρίνεις τιμές για την αποστολή σου εύκολα και γρήγορα και επιλέγεις αυτή που σου ταιριάζει!

Το weship.gr σκανάρει τιμές για να βρείς τον πιο οικονομικό τρόπο αποστολής

Βήμα 3: Προετοιμασία για την αποστολή φοιτητικού πακέτου στο Εξωτερικό

Αφού επιλέξεις τιμή και πληρώσεις, θα πρέπει να εκτυπώσεις το εντυπο (φορτωτική) που θα σου στείλει το weship μέσω email και να το κολλήσεις πάνω στο δέμα σου.

Η ετικέτα αποστολής έχει την παρακάτω μορφή. Διαθέτει ενα barcode το οποίο θα πρέπει να είναι σε ορατό σημείο ώστε να μπορεί να το σκανάρει ο courier που θα έρθει να παραλάβει το δέμα σου

Έχεις απορίες, μπορείς να μας στείλεις στο chat κάτω δεξιά στη σελίδα!

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του weship.gr