Πως μπορω να στειλω λαδι στο εξωτερικό στην καλύτερη τιμή! (το weship.gr έχει την απάντηση)

Πως μπορω να στειλω λαδι στο εξωτερικό στην καλύτερη τιμή! (το weship.gr έχει την απάντηση)

Πολλοι πελάτες μας, ρωτάνε πώς να στείλουν ελαιόλαδο στους φίλους ή στην οικογένειά τους η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό!


Τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις η αποστολή ελαιόλαδου στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό είναι κάτι που μας απασχολέι. Σε αυτο το άρθρο μοιραζόμαστε όλα τα μυστικά που θα πρέπει να μάθετε για το πως μπορεί να γίνει εύκολα και με ασφάλεια η μεταφορά ελαιόλαδου στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας. Επιπλέον παρέχουμε πληροφορίες για το πώς να συσκευάσετε ελαιόλαδό και τι να προσέξετε!

Εαν λοιπον ψάχνεις για το πως μπορίς να στείλεις λαδι στο εξωτερικο τότε σίγουρα θα πρέπει να δείς το Weship, την μεγαλύτερη πλατφόρμα για σύγκριση τιμών και αποστολών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το Weship σε βοηθάει να συγκρίνεις διαφορετικές τιμές (απο μια μεγάλη λίστα μεταφορικών εταιρειών) και να στείλεις το δέμα σου εντός και εκτός ελλάδας, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις!    

Τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνουμε αποστολές λαδιού στην Αμερική, στον Καναδά και στην Αυστραλία και τη διεκπειραίωση όλων των τελωνειακών διαδικασιών που απαιτούνται. Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται σε εμπόρους αλλα και σε ιδιώτες που επιθυμούν να στείλουν λάδι εύκολα και γρήγορα.
Μπορείς να ξεκινήσεις εδώ:



Γενικές πληροφορίες για το ελαιόλαδο

Tο ελαιόλαδο είναι ένα πολύ ευαίσθητο προϊόν. Για να διατηρηθούν αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του όπως το άρωμα του, η γεύση αλλά και το χρώμα του απαιτείται μεγάλη προσοχή στην αποθήκευσή και στην διαχείρισή του, αλλα και στη συσκευασία που θα επιλεχθεί για την αποστολή του.

Γιαυτό λοιπόν είναι σημαντικό να γίνει μια σωστή συσκευασία, τόσο για να μεταφερθεί σωστά και να μην υπάρχουν ατυχήματα, όσο και για να σιγουρευτείτε οτι θα φτάσει ακριβώς στην κατάσταση που ήταν.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία στην Ευρώπη, πρώτη σε αποστολές ελαιόλαδου έρχεται η Γερμανία, μετά η Ιταλία και μετά η Αυστρία. Επίσης αυξημένη κίνηση παρατηρείτε σε αποστολές ελαιόλαδου και προς την Αμερική και τον Καναδά. Η Ιταλία οπως είναι γνωστό κατέχει ενα μεγάλο μέρος της παγκόσμιας αγοράς (περίπου 75%) αλλά και η Ελλάδα κάνει μεγάλα βήματα!

Το weship.gr εχει γράψει και στο παρελθόν σχετικό δημοσίευμα σχετικά με την αποστολή λαδιού με κούριερ εδω

Παρακάτω παρουσιάζουμε περισσότερες πληροφορίες για το πως θα πρέπει να ξεκινήσετε για την αποστολή



Για να συσκευάσετε ελαιόλαδο για την αποστολή του στο εξωτερικό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:


1) Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τα κατάλληλα δοχεία. Τα δοχεία αυτά θα πρέπει να αντέχουν σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες καθώς μέχρι να φτάσει το λάδι στον προορισμο του θα υπάρξουν αλλαγές του περιβάλλοντος και της θερμοκρασίας

2) Τυλίξτε τα μπουκάλια με απορροφητικά σακουλάκια υγρασίας. Ενδεικά παραθέτουμε ενα σύνδεσμο για να βρείτε σχετικά προιόντα για να αγοράσετε online  εδώ

3) Τυλίξτε τα μπουκάλια με αεροπλάστ με φυσαλίδες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ώστε να είναι σταθερά και να μήν χτυπηθούν κατα τη μεταφορά.

4) Βάλτε τα μπουκάλια σε πλαστική σακούλα ετσι ώστε ακόμα και αν υπάρξει μια μικρή απώλεια λαδιού να μήν δημιουργήσει προβλήματα κατα τη μεταφορά.

5) Αφού γίνουν τα παραπάνω θα πρέπει να τοποθετήσετε μπουκάλια σε χαρτοκιβώτιο. Ιδανικά το πάνω μέρος του μπουκαλιού θα πρέπει να βρίσκεται απο την πάνω πλευρά του χαρτοκιβωτίου, ωστε να μην υπάρξει η πιθανότητα να αναποδογυρίσει κάποιος τα μπουκάλια λαδιού. Σε περίπτωση που το κιβώτιο δεν είναι μεγάλο και άρα θα πρέπει τα μπουκάλια λαδιού να μπούν οριζόντια, τότε σιγουρευτείτε οτι απο την πλευρα του κουμπώματος (καπάκι του μπουκαλιού) τοποθετήσατε αρκετο αεροπλας (φυσαλίδες) ωστε να ασφαλίσετε το μπουκάλι για να μήν μετακινέιται.

6) Αφού τοποθετήσετε τα μπουκάλια θα προκύψουν κενά μεταξύ των μπουκαλιών ελαιόλαδου και της χαρτόκουτας που έχετε χρησιμοποιήσει. Έτσι θα πρέπει να γεμίστε τα κενά μεταξύ των μπουκαλιών και του χαρτοκιβωτίου με υλικά γεμίσματος (φυσαλίδες, κομμάτια φελιζόλ, χαρτιά ή παλιές εφημερίδες, χαρτόνια ή οτι άλλο μπορείτε να βάλετε για να παραμείνει σταθερή η συσκευασία)

7) Εάν υπάρχει διαθέσιμο θα ήταν καλό το κουτί αυτό να τοποθετηθεί σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο κουτί, ώστε ακόμα και να χαλάσει η εξωτερική συσκευασία, να παραμείνει η εσωτερική

8) Αφού γίνει αυτό θα πρέπει να σφραγίστε το κουτί με κολλητική ταινία. Αυτό θα πρέπει να γίνει πολύ καλά λόγω του βάρους της συσκευασίας.

9) Θα ήταν καλό αφού γίνει η συσκευασία στο πάνω μέρος της χαρτόκουτας να αναγράψετε «Εύθραυστο» (Fragile), έτσι ώστε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία αναλάβει να παραλάβει το κουτί αυτό, να το διαχειριστεί προσεκτικά.



Αλλες ερωτήσεις σχετικά με τις αποστολές ελαιόλαδου (στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό)

1) Μπορώ να ασφαλίσω την αποστολή ελαιόλαδου (υπάρχει δηλαδή ασφάλιση;)

Η απλή απάντηση είναι όχι, επειδή πρόκειται για ένα υγρό και εύθραυστο προϊόν οπως εξηγούμε παραπάνω. Ωστόσο αυτό έχει να κάνει με την εκάστοτε εταιρεία κούριερ που έχετε επιλέξει για την αποστολή σας, καθώς και από τη συσκευασία  αποστολής (σε πολλές περιπτώσεις, μια λάθος συσκευασία δημιουργεί προβλήματα)



Μπές τώρα εδώ βάλε τη διεύθυνση σου και πάρε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς για να στείλεις το δέμα σου απο την Ελλάδα στο εξωτερικό

Γιατί να προτιμήσεις το Weship για την αποστολή ελαιόλαδου στο εξωτερικο;

Δες παρακάτω γιατι το Weship είναι ο καλύτερος και πιό οικονομικός τρόπος για να στείλεις δέματα απο την Ελλαδα στο εξωτερικό

  • Τo weship συνεργάζεται με πολλές εταιρείες μεταφορών και παρέχει την πιο φθηνή λύση για αποστολή δεμάτων απο την Ελλάδα στο εξωτερικό. Εαν βρείς καλύτερη τιμή για να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό, απλά πές μας το και θα σου επιστρέψουμε τη διαφορα!
  • Μεσα απο το weship μπορείς εύκολα και γρήγορα να προσθέσεις το πακέτο ή το δέμα που θέλεις να στείλεις στο εξωτερικό βάζοντας τις διαστάσεις και το βάρος του
  • Αφού συμπληρώσεις το βάρος και τις διαστάσεις του πακέτου σου, το Weship σκανάρει και συγκρίνει όλες τις εταιρείες μεταφορών της αγοράς και σου δίνει την καλύτερη τιμή για να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό
  • Αφού επιλέξεις μία απο τις επιλογές του weship (θέλεις να στείλεις κάτι γρήγορα; Οικονομικά; Τώρα επιλέγεις αυτό που θέλεις!) συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και πληρώνεις ώστε να έρθει η μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το δέμα σου για να το στείλει στο στο εξωτερικό!        
       

Μην ψάχνεις άλλο για πως μπορείς να στείλεις λαδι στο εξωτερικο, το weship έχει τη λύση για τις μεταφορές!

Ξεκίνα Εδώ        
   
Στείλτε εύκολα και γρήγορα βαλίτσες, δέματα, ρούχα, φαγητά, λάδι ή οτιδήποτε άλλο σου έρχεται στο μυαλό, με το weship! Τον καλύτερο τρόπο για να στείλεις δέματα απο την Ελλαδα στο εξωτερικό.

Έχεις ερωτήσεις; Μίλα μαζί μας στο support@weship.gr

Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε να στείλεις λαδι στο εξωτερικο!

Υπηρεσίες αποστολής απο την Ελλάδα στο εξωτερικό (για να στείλεις λάδι στο εξωτερικό)

Κλείστε την καλύτερη υπηρεσία αποστολής από την Ελλάδα στο εξωτερικό, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

Tι μας ρωτάνε οι πελάτες μας, σχετικά με τις αποστολές απο την Ελλάδα στο εξωτερικό:

  • Μπορείτε να παραλάβετε το δέμα μου απο την Ελλάδα και να το στείλετε στο εξωτερικό; Η απάντησή μας; Ναι μπορούμε! Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας στο weship τότε μια απο τις μεταφορικές που συνεργαζόμαστε θα έρθει να παραλάβει το αντικέιμενό σας απο την τοποθεσία παραλαβής που δηλώσατε ώστε να το στείλουμε στο εξωτερικό
  • Μπορείτε να μου στείλετε υλικά συσκευασίας εάν δεν έχω, ωστε να στείλω το δέμα μου στο εξωτερικό; Βεβαίως, επικοινωνήστε μαζί μας στο chat που βρίσκεται κάτω δεξιά στη σελίδα!
  • Τι θα πρέπει να συμπληρώσω στο πρώτο βήμα της διαδικασίας; Θα πρέπει να συμπληρώσεις την διεύθυνση απο την οποία θα πρέπει να παραλάβουμε το αντικέιμενο σου για να το στείλουμε απο την Ελλάδαα στο εξωτερικό          

Έχεις περισσότερες ερωτήσεις;

Δές περισσότερα για να μάθεις πόσο εύκολο είναι να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό    

Φθηνές υπηρεσίες κούριερ με λίγα μόνο κλίκ στο Weship    

Ξεκίνα Εδώ        

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Weship

Στείλε το δέμα σου στο εξωτερικό απο το σπίτι σου Εδώ