Ψάχνεις για Φθηνη αποστολη δεματων στο εξωτερικο;

Ψάχνεις για Φθηνη αποστολη δεματων στο εξωτερικο;

Εαν ψάχνεις για Φθηνη αποστολη δεματων στο εξωτερικο τότε σίγουρα θα πρέπει να δείς το Shiplemon, την μεγαλύτερη πλατφόρμα για σύγκριση τιμών και αποστολών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το Shiplemon σε βοηθάει να συγκρίνεις διαφορετικές τιμές (απο μια μεγάλη λίστα μεταφορικών εταιρειών) και να στείλεις το δέμα σου εντός και εκτός ελλάδας, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις!      
     
κάνε κλικ Εδώ για να ξεκινήσεις
      Αποστολή με Shiplemon      

Mπες σήμερα στο Shiplemon και βρές την καλύτερη μεταφορική εταιρεία για να στείλεις το δέμα σου γρήγορα στο Εξωτερικό

Τωρα με το Shiplemon δεν χρειάζεται να ψάχνεις σε όλες τις μεταφορικές (ΕΛΤΑ, DHL, UPS κλπ.)

Μπές τώρα εδώ βάλε τη διεύθυνση σου και πάρε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς για να στείλεις το δέμα σου απο την Ελλάδα στο εξωτερικό

Γιατί να προτιμήσεις το Shiplemon και τι σχέση έχει με την αναζήτηση σου για Φθηνη αποστολη δεματων στο εξωτερικο;

Δες παρακάτω γιατι το Shiplemon είναι ο καλύτερος και πιό οικονομικός τρόπος για να στείλεις δέματα απο την Ελλαδα στο εξωτερικό

  • Τo Shiplemon συνεργάζεται με πολλές εταιρείες μεταφορών και παρέχει την πιο φθηνή λύση για αποστολή δεμάτων απο την Ελλάδα στο εξωτερικό; Εαν βρείς καλύτερη τιμή για να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό, απλά πές μας το και θα σου επιστρέψουμε τη διαφορα!
  • Μεσα απο το Shiplemon μπορείς εύκολα και γρήγορα να προσθέσεις το πακέτο ή το δέμα που θέλεις να στείλεις στο εξωτερικό βάζοντας τις διαστάσεις και το βάρος του
  • Αφού συμπληρώσεις το βάρος και τις διαστάσεις του πακέτου σου, το Shiplemon σκανάρει και συγκρίνει όλες τις εταιρείες μεταφορών της αγοράς και σου δίνει την καλύτερη τιμή για να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό
  • Αφού επιλέξεις μία απο τις επιλογές του Shiplemon (θέλεις να στείλεις κάτι γρήγορα; Οικονομικά; Τώρα επιλέγεις αυτό που θέλεις!) συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και πληρώνεις ώστε να έρθει η μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το δέμα σου για να το στείλει στο στο εξωτερικό!        

Μην ψάχνεις άλλο για Φθηνη αποστολη δεματων στο εξωτερικο, το Shiplemon.com έχει τη λύση για τις μεταφορές σε ελλάδα και εξωτερικό

Ξεκίνα Εδώ        

Στείλτε εύκολα και γρήγορα βαλίτσες, δέματα, ρούχα, φαγητά και οτιδήποτε άλλο σου έρχεται στο μυαλό, με το Shiplemon! Τον καλύτερο τρόπο για να στείλεις δέματα απο την Ελλαδα στο εξωτερικό. Έχεις ερωτήσεις! Μίλα μαζί μας στο info@shiplemon.com

Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε να στείλεις το δέμα σου αντί να ψάχνεις Φθηνη αποστολη δεματων στο εξωτερικο!

Υπηρεσίες αποστολής απο την Ελλάδα στο εξωτερικό (Φθηνη αποστολη δεματων στο εξωτερικο)

Κλείστε την καλύτερη υπηρεσία αποστολής από την Ελλάδα στο εξωτερικό, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

Tι μας ρωτάνε οι πελάτες μας, σχετικά με τις αποστολές απο την Ελλάδα στο εξωτερικό:

  • Μπορείτε να παραλάβετε το δέμα μου απο την Ελλάδα και να το στείλετε στο εξωτερικό; Η απάντησή μας; Ναι μπορούμε! Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας στο Shiplemon τότε μια απο τις μεταφορικές που συνεργαζόμαστε θα έρθει να παραλάβει το αντικέιμενό σας απο την τοποθεσία παραλαβής που δηλώσατε ώστε να το στείλουμε στο εξωτερικό
  • Μπορείτε να μου στείλετε υλικά συσκευασίας εάν δεν έχω, ωστε να στείλω το δέμα μου στο εξωτερικό; Βεβαίως, επικοινωνήστε μαζί μας στο chat που βρίσκεται κάτω δεξιά στη σελίδα!
  • Τι θα πρέπει να συμπληρώσω στο πρώτο βήμα της διαδικασίας; Θα πρέπει να συμπληρώσεις την διεύθυνση απο την οποία θα πρέπει να παραλάβουμε το αντικέιμενο σου για να το στείλουμε απο την Ελλάδαα στο εξωτερικό          

Έχεις περισσότερες ερωτήσεις;

Δές περισσότερα για να μάθεις πόσο εύκολο είναι να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό        

Πλεον δεν χρειάζεται να ψάχνεις την πιο Φθηνη αποστολη δεματων στο εξωτερικο!

To Shiplemon.com ήρθε εδώ για να κάνει τη σύγκριση και επιλογή μεταφορικής, καθώς και την διαδικασία αποστολής δέματος παιχνιδάκι!

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσεις να μας στειλεις email

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις αποστολές δεμάτων

Παρακάτω αναφέρουμε συχνές ερωτήσεις που μας ρωτάτε σχετικά με τις αποστολές των πακέτων σας στο εξωτερικό.

Είτε είσαι ιδιώτης είτε εταιρεία το Shiplemon μπορεί να βοηθήσει στις αποστολές των δεμάτων σου.

Δες παρακάτω τα σημαντικότερα σημεια τα οποία θα πρέπει να γνωρίζεις προκειμένου να ξεκινήσεις να στέλνεις τα δέματά σου στο εξωτερικό βρίσκοντας τις πιο οικονομικές τιμές!

Πως υπολογίζει το Shiplemon το κόστος μιας αποστολής;

Το Shiplemon διασυνδέεται με εταιρείες κούριερ, μεταφορικές εταιρείες και εταιρείες γρήγορης αποστολής δεμάτων (last mile delivery companies) προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες αποστολής τόσο εντός οσο και εκτός Ελλάδας.

Το σύστημα του Shiplemon διασυνδέεται με τα συστήματα των συνεργατών μας προκειμένου να βρεί τις καλύτερες τιμές και τις διαφορετικές επιλογές που προσφέρουν οι συνεργάτες μας. Ετσι όταν κάποιος μπαίνει στο Shiplemon θα χρειαστεί να συμμπληρώσει τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να μπορέσουμε να υπολογίσουμε ακριβώς την τιμή μιας αποστολής.

Τα απαραίτητα στοιχεια για να βρούμε τιμές και επιλογές για την αποστολή σας είναι:

  • ΤΚ αποστολέα (εαν σας ενδιαφέρει αποστολή στο εξωτερικο εδώ βάζετε το δικό σας ΤΚ)
  • ΤΚ παραλλήπτη (στο εξωτερικό, τις περισσότερες περιπτώσεις στην Ευρώπη ή Αμερική)
  • Διαστάσεις δέματος (συμπληρώστε τις διαστάσεις του δέματός σας)
  • Βάρος δέματος (η τιμή φυσικά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και απο το βάρος)

Ως ιδιώτης οταν επικοινωνώ με την UPS και την DHL βλέπω αρκετά μεγαλύτερες τιμές στις αποστολές στο εξωτερικό. Γιατι συμβαίνει αυτό;

Ειναι μια ερώτηση που μας κάνετε συχνά. Το Shiplemon έχει ειδικές συμφωνίες με τις εταιρείες κούριερ και τις μεταφορικές εταιρείες λόγω του μεγάλου όγκου αποστολών που διαχειρίζεται καθημερινά.

Αυτο σημαίνει οτι οι τιμές που βλέπετε στην ιστοσελίδα μας (ή στο διαχειριστικό αν έχετε λογαριασμό ως επιχείρηση στο Shiplemon) είναι σημαντικά μειωμένες (εχουν δηλαδή μια μεγάλη έκπτωση) σε σχέση με τις τιμές που θα μπορούσε να έχει ενας ιδιώτης.

Αυτό σημαίνει οτι μέσα απο το Shiplemon απολαμβάνετε προνομιακές τιμές για τις αποστολές σας.

Εαν έχετε το δικό σας eshop δείτε εδώ πως μπορείτε να διασυνδεθείτε μαζί μας για να κάνουμε τις αποστολές σας μέσα σε 3 κλικ.

Αναλαμβάνετε την συσκευασία των δεμάτων μου για αποστολή προς το εξωτερικο;

Το Shiplemon έχει τη δυνατότητα επιπλέον υπηρεσιών όπως την αποστολή συσκευασιας. Μιλήστε μαζί μας στο chat για να μας ενημερώσετε σχετικά με τις διαστάσεις της συσκευασίας που χρειάζεστε και πότε θέλετε να κάνετε την αποστολή σας στο εξωτερικό προκειμένου να σας στείλουμε υλικά συσκευασίας.

Αναλαμβάνετε την ασφάλιση του δέματος μου για την αποστολή στο εξωτερικό;

Το Shiplemon αναλαμβάνει την ασφάλιση του δέματός σου με ενα επιπλέον κόστος. Συνεργαζόμαστε με εξωτερικούς συνεργάτες που αναλαμβάνουν την ασφάλισή του δέματός σου, με πολύ χαμηλό κόστος που ξεκινάει απο τα 2 ευρω!

Το κόστος της ασφάλισης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο το αντικείμενο που στέλνεις και την αξία του.

Στην επόμενη αποστολή σου στο εξωτερικό, επικοινώνησε μαζί μας για να σε ενημερώσουμε για την πολύ απλη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσεις για τις αποστολές των δεμάτων σου.

Φθηνές υπηρεσίες κούριερ με λίγα μόνο κλίκ στο Shiplemon    

Ξεκίνα Εδώ        

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Shiplemon

Στείλε το δέμα σου στο εξωτερικό απο το σπΊτι σου Εδώ