Ψάχνεις για μεταφορική στο εξωτερικό (τιμές);

Ψάχνεις για μεταφορική στο εξωτερικό (τιμές);
Photo by Rodrigo Abreu / Unsplash

Εαν ψάχνεις για μεταφορικη στο εξωτερικο με τις καλύτερες τιμες τότε σίγουρα θα πρέπει να δείς το Shiplemon, την μεγαλύτερη πλατφόρμα για σύγκριση τιμών και αποστολών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το Shiplemon σε βοηθάει να συγκρίνεις διαφορετικές τιμές (απο μια μεγάλη λίστα μεταφορικών εταιρειών) και να στείλεις το δέμα σου με μεταφορική εντός και εκτός ελλάδας, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις!      
     
κάνε κλικ Εδώ για να ξεκινήσεις:
    Στείλε στο εξωτερικό μέσα από το Shiplemon    

Mπές σήμερα στο Shiplemon και βρές την καλύτερη μεταφορική εταιρεία για να στείλεις το δέμα σου γρήγορα στο Εξωτερικό στις καλύτερες τιμές

Γιατί να προτιμήσεις το Shiplemon για να βρείς μεταφορική για το εξωτερικό;

Η διαδικασία εύρεσης μεταφορικής είναι αρκετά πολύπλοκη! Όπως ισως γνωρίζεις θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνα, να δεις διαθέσιμες ημερομηνίες και να ψάξεις μεταφορική η οποία μπορεί να στείλει το δέμα σου στο εξωτερικό.

Δες παρακάτω γιατι το Shiplemon είναι ο καλύτερος και πιό οικονομικός τρόπος για να στείλεις δέματα απο την Ελλάδα στο εξωτερικό

  • Τo Shiplemon συνεργάζεται με πολλές εταιρείες μεταφορών και παρέχει την πιο φθηνή λύση για αποστολή δεμάτων από την Ελλάδα στο εξωτερικό; Εαν βρείς καλύτερη τιμή για να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό, απλά πές μας το και θα σου επιστρέψουμε τη διαφορα!
  • Μεσα απο το Shiplemon μπορείς εύκολα και γρήγορα να προσθέσεις το πακέτο ή το δέμα που θέλεις να στείλεις στο εξωτερικό βάζοντας τις διαστάσεις και το βάρος του
  • Αφού συμπληρώσεις το βάρος και τις διαστάσεις του πακέτου σου, το Shiplemon σκανάρει και συγκρίνει όλες τις εταιρείες μεταφορών της αγοράς και σου δίνει την καλύτερη τιμή για να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό
  • Αφού επιλέξεις μία απο τις επιλογές του Shiplemon (θέλεις να στείλεις κάτι γρήγορα; Οικονομικά; Τώρα επιλέγεις αυτό που θέλεις!) συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και πληρώνεις ώστε να έρθει η μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το δέμα σου για να το στείλει στο στο εξωτερικό!        
       

Μην ψάχνεις άλλο για μεταφορική στο εξωτερικό με καλές τιμές, το Shiplemon έχει τη λύση για τις μεταφορές σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Ξεκίνα Εδώ        
   

Στείλτε εύκολα και γρήγορα βαλίτσες, δέματα, ρούχα, φαγητά και οτιδήποτε άλλο σου έρχεται στο μυαλό, με το Shiplemon! Τον καλύτερο τρόπο για να στείλεις δέματα από την Ελλάδα στο εξωτερικό. Έχεις ερωτήσεις! Μίλα μαζί μας στο 2108907000

Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε να στείλεις το δέμα σου αντί να ψάχνεις μεταφορική εξωτερικό τιμες!


Κάνε κλικ Εδώ για να ξεκινήσεις την αποστολή σου:
    Στείλε στο εξωτερικό μέσα από το Shiplemon    

Υπηρεσίες αποστολής απο την Ελλάδα στο εξωτερικό και μεταφορική στο εξωτερικό..

Κλείστε την καλύτερη υπηρεσία αποστολής από την Ελλάδα στο εξωτερικό, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

Tι μας ρωτάνε οι πελάτες μας, σχετικά με τις αποστολές απο την Ελλάδα στο εξωτερικό:

  • Μπορείτε να παραλάβετε το δέμα μου από την Ελλάδα και να το στείλετε στο εξωτερικό; Η απάντησή μας; Ναι μπορούμε! Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας στο Shiplemon τότε μια απο τις μεταφορικές που συνεργαζόμαστε θα έρθει να παραλάβει το αντικέιμενό σας από την τοποθεσία παραλαβής που δηλώσατε ώστε να το στείλουμε στο εξωτερικό
  • Μπορείτε να μου στείλετε υλικά συσκευασίας εάν δεν έχω, ωστε να στείλω το δέμα μου στο εξωτερικό; Βεβαίως, επικοινωνήστε μαζί μας στο chat που βρίσκεται κάτω δεξιά στη σελίδα! Υπάρχει η δυνατότητα η μεταφορική εταιρεία η οποία θα αναλάβει την αποστολή σας στο εξωτερικό να διαθέτει και υλικά συσκευασίας. Προτείνουμε σε κάθε περίπτωση να προμηθευτείτε υλικά συσκευασίας για την αποστολή σας στο εξωτερικό όπως κούτες και κολλητική ταινία.
  • Τι θα πρέπει να συμπληρώσω στο πρώτο βήμα της διαδικασίας; Θα πρέπει να συμπληρώσεις την διεύθυνση από την οποία θα πρέπει να παραλάβει η μεταφορική εταιρεία το αντικέιμενο σου για να το στείλει απο την Ελλάδα προς το εξωτερικό.      

Έχεις περισσότερες ερωτήσεις;

Δές περισσότερα για να μάθεις πόσο εύκολο είναι να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό


Κάνε κλικ Εδώ για να ξεκινήσεις την αποστολή σου:
    Στείλε στο εξωτερικό μέσα από το Shiplemon    

Συχνές ερωτήσεις:

Μπορώ να στείλω πακέτα με μεταφορική στο εξωτερικό;

Η σύντομη απάντηση ειναι ΝΑΙ. Η αποστολή πακέτων μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρεία για το εξωτερικό ή και με εταιρεία courier η οποία μπορεί να αναλάβει την αποστολή απο τον αποστολέα στον παραλήπτη για οποιοδήποτε πακέτο που συνήθως δεν ξεπερνά τα 35 κιλά. Φυσικά πολλαπλά πακέτα μπορούν να αποσταλούν στην ίδια αποστολή στο εξωτερικό.

Πως μπορώ να οργανώσω μια μετακόμιση στο εξωτερικό;

Μια μεταφορική εταιρεία μπορεί να σας βοηθήσει στη μετακόμιση σας στο εξωτερικό. Συνήθως μια μετακόμιση περιλαμβάνει τη μεταφορά διαφόρων αντικειμένων όπως γραφεία, κρεβάτια καθώς και προσωπικά αντικείμενα συνήθως συσκευασμένα μέσα σε κούτες. Για να βρείς το κόστος για τη μετακόμιση σου στο εξωτερικό, συνήθως μπορείς να επικοινωνήσεις με τις ίδιες τις μεταφορικές εταιρείες προκειμένου να λάβεις προσφορές για την αποστολή σου στο εξωτερικό. Μέσα από το  Shiplemon  μπορείς να συμπληρώσεις τα πακέτα ή δέματα που θέλεις να στείλεις καθώς και τις διαστάσεις τους και να βρείς τις καλυτερες προσφορές για τη μετακόμισή σου.
     

Πλεον δεν χρειάζεται να ψάχνεις μεταφορικη εξωτερικό στις καλύτερες τιμες

To Shiplemon ήρθε εδώ για να κάνει τη σύγκριση και επιλογή μεταφορικής, καθώς και την διαδικασία αποστολής δέματος παιχνιδάκι!

Για οποιαδήποτε ερώτηση μην διστάσεις να μας στειλεις email στο info@shiplemon.com


Κάνε κλικ Εδώ για να ξεκινήσεις την αποστολή σου:
    Στείλε στο εξωτερικό μέσα από το Shiplemon