Εντοπισμός δέματος από το εξωτερικό

Εντοπισμός δέματος από το εξωτερικό
Photo by Claudio Schwarz / Unsplash

Ψάχνεις για εντοπισμός δέματος απο το εξωτερικό; Το Shiplemon έχει την απάντηση!    

Εαν ψάχνεις για εντοπισμος δεματος απο εξωτερικο τότε σίγουρα θα πρέπει να δείς το Shiplemon, την μεγαλύτερη πλατφόρμα για σύγκριση τιμών και αποστολών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το Shiplemon σε βοηθάει να συγκρίνεις διαφορετικές τιμές (απο μια μεγάλη λίστα μεταφορικών εταιρειών) και να στείλεις το δέμα σου εντός και εκτός ελλάδας, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις!      
     
Shiplemon.com => ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΩΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για να στείλεις τα δέματά σου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ΣΗΜΕΡΑ!

Mπες σήμερα στο Shiplemon και βρές την καλύτερη μεταφορική εταιρεία για να στείλεις το δέμα σου γρήγορα στο Εξωτερικό

Τώρα με το Shiplemon δεν χρειάζεται να ψάχνεις σε όλες τις μεταφορικές (ΕΛΤΑ, DHL, UPS κλπ.)

Μπές τώρα εδώ βάλε τη διεύθυνση σου και πάρε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς για να στείλεις το δέμα σου απο την Ελλάδα στο εξωτερικό

Πως μπορώ να εντοπίσω δέμα χωρις tracking number;

Ο εντοπισμός και η αναζήτηση για δέμα χωρις tracking number αποτελεί μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Το πρώτο πράγμα για την αναζήτηση για δεμα χωρις tracking number είναι να επικοινωνήσετε με τις εταιρείες κούριερ για να σας βοηθήσουν.

Ενημερώστε τις οτι σας ενδιαφέρει ο εντοπισμός δέματος απο εξωτερικό και οτι ψάχνετε τρόπους μέσω της περιγραφής και των πληροφοριών που  αφορούν την παραλαβή του να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Εντοπισμος δέματος απο εξωτερικό - Πληροφορίες

Δες παρακάτω γιατι το Shiplemon είναι ο καλύτερος και πιό οικονομικός τρόπος για να εντοπισμό δέματος από την Ελλαδα στο εξωτερικό ή από το εξωτερικό

  • Τo Shiplemon συνεργάζεται με πολλές εταιρείες μεταφορών και παρέχει την πιο φθηνή λύση για αποστολή δεμάτων απο την Ελλάδα στο εξωτερικό; Εαν βρείς καλύτερη τιμή για να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό, απλά πές μας το και θα σου επιστρέψουμε τη διαφορα!
  • Μεσα απο το Shiplemon μπορείς εύκολα και γρήγορα να προσθέσεις το πακέτο ή το δέμα που θέλεις να στείλεις στο εξωτερικό βάζοντας τις διαστάσεις και το βάρος του
  • Αφού συμπληρώσεις το βάρος και τις διαστάσεις του πακέτου σου, το Shiplemon σκανάρει και συγκρίνει όλες τις εταιρείες μεταφορών της αγοράς και σου δίνει την καλύτερη τιμή για να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό
  • Αφού επιλέξεις μία απο τις επιλογές του Shiplemon (θέλεις να στείλεις κάτι γρήγορα; Οικονομικά; Τώρα επιλέγεις αυτό που θέλεις!) συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και πληρώνεις ώστε να έρθει η μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το δέμα σου για να το στείλει στο στο εξωτερικό!        
       
         
    Shiplemon.com => ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΩΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για να στείλεις τα δέματά σου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ΣΗΜΕΡΑ!

Μην ψάχνεις άλλο για εντοπισμος δεματος απο εξωτερικο, το Shiplemon έχει τη λύση για τις μεταφορές σε ελλάδα και εξωτερικό

Ξεκίνα Εδώ        
   

Στείλτε εύκολα και γρήγορα βαλίτσες, δέματα, ρούχα, φαγητά και οτιδήποτε άλλο σου έρχεται στο μυαλό, με το Shiplemon! Τον καλύτερο τρόπο για να στείλεις δέματα απο την Ελλαδα στο εξωτερικό.

Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε να στείλεις το δέμα σου αντί να ψάχνεις εντοπισμος δεματος απο εξωτερικο!

Υπηρεσίες αποστολής απο την Ελλάδα στο εξωτερικό ή εντοπισμος δεματος απο εξωτερικο;

Κλείστε την καλύτερη υπηρεσία αποστολής από την Ελλάδα στο εξωτερικό, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας!

Tι μας ρωτάνε οι πελάτες μας, σχετικά με τις αποστολές απο την Ελλάδα στο εξωτερικό:

  • Μπορείτε να παραλάβετε το δέμα μου απο την Ελλάδα και να το στείλετε στο εξωτερικό; Η απάντησή μας; Ναι μπορούμε! Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας στο Shiplemon τότε μια απο τις μεταφορικές που συνεργαζόμαστε θα έρθει να παραλάβει το αντικέιμενό σας απο την τοποθεσία παραλαβής που δηλώσατε ώστε να το στείλουμε στο εξωτερικό
  • Μπορείτε να μου στείλετε υλικά συσκευασίας εάν δεν έχω, ωστε να στείλω το δέμα μου στο εξωτερικό; Βεβαίως, επικοινωνήστε μαζί μας στο chat που βρίσκεται κάτω δεξιά στη σελίδα!
  • Τι θα πρέπει να συμπληρώσω στο πρώτο βήμα της διαδικασίας; Θα πρέπει να συμπληρώσεις την διεύθυνση απο την οποία θα πρέπει να παραλάβουμε το αντικέιμενο σου για να το στείλουμε απο την Ελλάδαα στο εξωτερικό          

     
Shiplemon.com => ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΩΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για να στείλεις τα δέματά σου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ΣΗΜΕΡΑ!

Έχεις περισσότερες ερωτήσεις;

Δές περισσότερα για να μάθεις πόσο εύκολο είναι να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό    

Φθηνές υπηρεσίες κούριερ με λίγα μόνο κλίκ στο Shiplemon    

     
Shiplemon.com => ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΩΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για να στείλεις τα δέματά σου στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό ΣΗΜΕΡΑ!

Συχνές ερωτήσεις απο τους πελάτες μας:

Δείτε τις ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικα με τον εντοπισμό ενος δέματος που έχει σταλεί στο εξωτερικό για να εντοπίσετε και να γνωρίζετε ακριβώς που είναι το δέμα σας.

Πως μπορώ να ξεκινήσω την αναζήτηση του πακέτου μου ανεξάρτητα απο την εταιρεία την οποία έχω;

Ανεξάρτητα με το ποια εταιρεία έχετε επιλέξει για την αποστολή του δέματός σας στο εξωτερικό, μπορείτε πλέον να εντοπίσετε το δέμα σας.

Υπάρχουν εργαλεία που σας επιτρέπουν πολύ εύκολα να το κάνετε.

Όλες οι εταιρείες μεταφορών που συνεργαζόμαστε, διαθέτουν ψηφιακό σύστημα εντοπισμού, για τον εύκολο εντοπισμό δέματος από εξωτερικό ή το εσωτερικό, online και σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει οτι συνεχώς γίνεται ανανέωση της κατάστασης της αποστολής του δέματος προκειμένου να γνωρίζεται κάθε στιγμή που βρίσκεται το δέμα σας.

Το δεμα μου φαίνεται οτι ειναι σταθερά σε ένα σημειο. Γιατι;

Τα συστήματα εντοπισμού των δεμάτων που υπάρχουν στις εταιρείες κούριερ δεν είναι ενα real-time σύστημα. Δηλαδή οι ενημερώσεις δεν γίνονται συνεχώς με την χρήση ενος συστήματος GPS οπου εντοπίζει την τοποθεσία του δέματος.

Αυτό σημαίνει οτι οι ανανεώσεις συμβαίνουν οταν γίνεται σκανάρισμα του δέματός απο τις εταιρείες. Για παράδειγμα οταν μπεί μια παραγγελία στο σύστημα το tracking number δείχνει οτι δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια. Μολις όμως έρθει η εταιρεία κούριερ να παραλάβει, σκανάρει το barcode που βρίσκεται πάνω στην ετικέτα αποστολής (φορτωτική) και έτσι εκείνη τη στιγμη αλλάζει η κατάσταση  

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αρχίσει να λειτουργεί ο κωδικός εντοπισμού πακέτου;

Μόλις γίνει η παραλαβή και σαρωθεί το barcode για πρώτη φορά, ο κωδικός εντοπισμού πακέτου ενεργοποιείται και οι ενημερώσεις θα αρχίσουν να εμφανίζονται στο σύστημα εντοπισμού. Ενδέχεται ωστόσο, εάν το δέμα σας παραληφθεί νωρίς το πρωί, το σύστημα να ενημερωθεί στο τέλος της ημέρας, όταν το δέμα φτάσει στο κέντρο διαλογής.

Πώς μπορεί να γίνει παρακολούθηση και εντοπισμός της αποστολής χωρίς να υπάρχει κωδικός εντοπισμού πακέτου;

Ο κωδικός εντοπισμού πακέτου είναι απαραίτητος για την αναζήτηση πακέτου. Κατά την αποστολή με την Eurosender, ο εντοπισμός δέματος μπορεί επίσης να γίνει χρησιμοποιώντας τον αριθμό παραγγελίας σας, ο οποίος αναφέρεται στα email που σας έχουμε στείλει. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε εάν λείπει ο κωδικός εντοπισμού πακέτου, ή εάν δεν λειτουργεί. Διαβάστε την ειδική σελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα.

Εντοπισμός Δέματος Μέσω Ίντερνετ από Ολόκληρο τον Κόσμο

Ο αριθμός δέματος (Tracking number)

Όταν στέλνουμε ή περιμένουμε να παραλάβουμε ένα δέμα με courier, οι πωλητές ή οι εταιρείες μεταφορών μας δίνουν τα στοιχεία της αποστολής και τον αριθμό δέματος. Πρόκειται για το λεγόμενο tracking number, ή αλλιώς κωδικός αναζήτησης ή κωδικός αντικειμένου.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και όταν αγοράζουμε από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα του εξωτερικού. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο αποστολέας μόλις στείλει το δέμα, μας στέλνει σε email και το tracking number.

Εντοπισμός δέματος με το 17track

Το 17track είναι αναμφίβολα η καλύτερη υπηρεσία για τον εντοπισμό δέματος από όπου και αν μας το στείλουν. Διαθέτει εξελληνισμένο περιβάλλον και αν ανοίξουμε λογαριασμό παρέχει αυτοματισμούς και ειδοποιήσεις που δύσκολα θα τις βρούμε αλλού.

Υποστηρίζει μία πολύ μεγάλη γκάμα υπηρεσιών courier παγκοσμίως και όλες τις ελληνικές εταιρείες courier. Τα έχει όλα σε ένα και ο εντοπισμός δέματος, ιδίως με τις αγορές του εξωτερικού, είναι ο καλύτερος που θα μπορούσαμε να έχουμε σε όλες τις συσκευές μας.


Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Shiplemon

Στείλε το δέμα σου στο εξωτερικό απο το σπΊτι σου Εδώ