Προμηθευτές για e shop (Αναλυτικός οδηγός)

Προμηθευτές για e shop  (Αναλυτικός οδηγός)

Οταν ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου eshop, το να βρείς προμηθευτές για το e shop σου, είναι ένα απο τα βασικά πράγματα που θα πρέπει να σε απασχολήσουν.

Παρακάτω δημιουργήσαμε ένα αναλυτικό οδηγό για να σε βοηθήσουμε να βρείς προμηθευτές για το e shop σου, να μάθεις όλα τα σημαντικά στοιχεία για να αποφασίσεις τον καλύτερο προμηθευτή για το e shop σου.

Ας ξεκινήσουμε λοιπον απο κάποιους προμηθευτές που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις.

1. Προμηθευτής με πολλαπλά προιόντα για το e shop σου

Ο πρώτος προμηθευτής είναι το VidaXL στον οποίο μπορείς να βρείς πολλά και διαφορετικά αντικείμενα για να πουλήσεις.

Το πολύ σημαντικο με το vidaXL είναι η δυνατότητα να αγοράσεις σε μειωμένες τιμές και να κάνεις και dropshipping (δηλαδή να μην χρειάζεται απαραίτητα να έχεις stock απο προιόντα προκειμένου να εξυπηρετήσεις τους πελάτες σου, αλλά να στέλνει ο προμηθευτείς απευθείας το προιόν στον πελάτη σου, πολλές φορές και με το brand σου μέσα στη συσκευασία)

vidaXL.gr - Ζήστε καλύτερα με λιγότερα
vidaXL | Τα πάντα για το σπίτι σας, τον κήπο και άλλα! Παραγγείλετε online εύκολα έπιπλα (κήπου), αθλητικά είδη, υλικά και παιχνίδια ✓ Δωρεάν αποστολή
Προμηθευτής για eshop - Shiplemon.com

2. Προμηθευτής για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Ο επόμενος προμηθευτής στη λίστα ειναι το Pacoworld ο οποίος προμηθεύει πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα e shop με επιπλά εσωτερικού χώρου αλλά και μικρά αντικείμενα εσωτερικού χώρου.

B2B - pakoworld
Περισσότερα από 2.500 προϊόντα στην μεγαλύτερη online αποθήκη χονδρικής. Χιλιάδες έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καρέκλες γραφείου, έπιπλα γραφείου, φωτιστικά παντός τύπου, διακοσμητικά και πίνακες τοίχου, βαλίτσες και σακίδια ταξιδιού, σε τιμές χονδρικής με την υπογραφή της pakoworld.
Προμηθευτής επίπλων για eshop - Shiplemon.com

3. Προμηθευτής dropshipping με γρήγορες αποστολές στην Ελλάδα

Το BigBuy είναι ένας απο τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην Ευρώπη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας απο τους προμηθευτές για το e shop σου.

Διαθέτει plugins για να σε βοηθήσει να εισάγεις τα προιόντα του στο e shop σου ωστε να μην χρειάζεται να αντιγράφεις στοιχεία

Dropshipping
Το BigBuy είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής dropshipping στην Ευρώπη. ✓ Υψηλή κερδοφορία ✓ Επιλογές συγχρονισμού ✓ Αποστολές σε όλη την Ευρώπη ✓ Πλούσιος κατάλογος σε 24 γλώσσες

Πως μπορείς να στείλεις τα δέματα σου;

Η αποστολή μπορεί να γίνει μέσα απο το ShipLemon, τη μεγαλύτερη πλατφόρμα για διαχείριση αποστολών στην Ελλάδα.