Πως να στείλετε ελαιόλαδο με κούριερ

Πως να στείλετε ελαιόλαδο με κούριερ

Περισσότερος είναι ο κόσμος που στέλνει φέτος τενεκέδες με λάδι στην Ευρώπη και την Αμερική αφού δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει πάνω από 20% σε σχέση με το 2019 αύξηση στους τενεκέδες.
Στην Ευρώπη, πρώτη σε αποστολές ελαιόλαδου έρχεται η Γερμανία, μετά η Ιταλία και μετά η Αυστρία. Επίσης «πολύ μεγάλη ροή» έχουν οι αποστολές ελαιόλαδου και προς την Αμερική και τον Καναδά.

Το ελαιόλαδο όμως είναι ένα ευαίσθητο προϊόν. Για να διατηρηθούν αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά του όπως το άρωμα, η γεύση, το χρώμα, απαιτείται μεγάλη προσοχή στην αποθήκευσή και στην διαχείρισή του.

H WeShip αναλαμβάνει την αποστολή λαδιού στην Αμερική, στον Καναδά και στην Αυστραλία και τη διεκπεραίωση όλων των τελωνειακών διαδικασιών.

Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να συσκευάσετέ σωστά το προϊόν που θα στείλετε. Ειδικα το ελαιολαδο θελει συγκεκριμενο τροπο συσκευασιας με ξυλοκιβωτιο, το οποιο μπορείτε ειτε να φτιαξετε στον μαραγκό της γειτονιας σας ειτε να αγοράσετε απο το εμπόριο. Όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς.



Πώς να συσκευάσετε ελαιόλαδο


Προμηθευτείτε τα υλικά συσκευασίας και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για μια ασφαλή αποστολή ελαιολάδου:

Αποκτήστε τα κατάλληλα δοχεία. Ειναι σημαντικο να αντέχουν σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες.
Τυλίξτε τα μπουκάλια με απορροφητικά σακουλάκια υγρασίας (bubblewrap).
Βάλτε τα σε πλαστική σακούλα.
Βάλτε τα μπουκάλια σε χαρτοκιβώτιο.
Γεμίστε τα κενά με υλικά γεμίσματος (κομμάτια φελιζόλ, χαρτιά ή παλιές εφημερίδες).
Σφραγίστε το κουτί με κολλητική ταινία.
Πάνω στο δέμα γράψτε  “Fragile”

Οι υπηρεσίες προσφέρονται σε εμπόρους και ιδιώτες.