Πως να πουλήσω στο Etsy;

Πως να πουλήσω στο Etsy;

Θέλεις να ξεκινήσεις να πουλάς στο etsy αλλά δεν ξέρεις ποια θα είναι τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις; Δές παρακάτω πως μπορείς να πουλήσεις στο etsy και να στείλεις τα προιόντα σου στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό εύκολα και γρήγορα!

Τι είναι λοιπον το Etsy ;

Το Εtsy είναι ένα μεγάλο marketplace μέσα στο οποίο οποισδήποτε μπορεί να ξεκινήσει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα (ονομάζεται Etsy shop)

Ποίο είναι το κόστος για να ανοίξω κατάστημα στο Etsy;

Δεν υπαρχει κάποιο κόστος για να ανοίξετε κατάστημα. Δεν χρειάζεται δηλαδή να πληρώσετε κάποια συνδρωμή ή αρχικό κόστος. Το άνοιγμα καταστήματος στο etsy είναι εντελώς δωρεάν.

Πως βγάζει όμως χρήματα το etsy;

Eνώ λοιπόν το να ανοίξει κάποιος ένα κατάστημα στο etsy είναι δωρεάν, υπάρχουν χρεώσεις ώστε να μπορεί το etsy να κρατάει την προμήθειά του. Οι χρεώσεις είναι περίπου 20 σεντς ανά προϊόν ανά τετράμηνο και λαμβάνει 20 με 25% ποσοστό στην κάθε πώληση που πραγματοποιείται εντός της πλατφόρμας του etsy. Αυτό σημαίνει οτι ενω δεν υπάρχει αρχικό κόστος, κάθε φορά που κάποιος πελάτης (εντός ή εκτός Ελλάδας)

Υπάρχει εγγύηση οτι τα προιόντα μου θα πωληθούν;

Το Etsy είναι ενα πολύ οργανωμένο marketplace αλλα σε καμία περίπτωση δεν δίνεται εγγύηση οτι τα προιόντα σας θα πωληθούν. Το Etsy παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τόσο να οργανώνεται τα προιόντα σας αλλα και να μεγαλώσετε τον αριθμό προβολών που έχετε. Το σημαντικό που πρέπει να γνωρίζεται είναι οτι οπως και στην περίπτωση ενος δικού σας eshop (το οποίο βρίσκεται σε δική σας ιστοσελίδα και δεν φιλοξενείται στο etsy) θα πρέπει εσείς να βρείτε τον τρόπο να φέρετε κόσμο στο κατάστημά σας.

Για να δείτε περισσότερα για τους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προώθηση των προιοντων σας αλλα και για τη δημιουργία του δικού σας eshop (ανεξάρτητα απο το αν προωθείτε το κατάστημά σας και στο etsy) δείτε περισσότερα:

>>> ΕΔΩ

Πως πληρώνομαι για τις αγορές που γίνονται στο etsy;

Κάθε φορά που κάποιος πελάτης σας αγοράζει ένα αντικείμενο απο το etsy (οπως αναφέραμε και παραπάνω) το etsy κρατάει μια μικρή προμήθεια προκειμένου να σας παρέχει τις υπηρεσίες φιλοξενείας του καταστήματός σας. Όμως ακόμα και με αυτή την προμήθεια μπορείτε να βγάλετε ενα σημαντικό εισόδημα απο το Etsy. Πώς όμως θα σας έρχονται τα χρήματα;

Όταν δημιουργείται ενα κατάστημα στο Etsy μπορείτε να βάλετε απευθείας τα στοιχεία της κάρτας σας (πιστωτική ή χρεωστική). Έτσι με κάθε αγορά που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα του Etsy γίνεται απευθείας έμβασμα στο λογαριασμό που έχετε δηλώσει.

Πως μπορώ να στείλω τα προιόντα μου στους πελάτες μου;

Στην αποστολή των προιόντων μπορεί να βοηθήσει το https://weship.gr

To weship είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα για αποστολές δεμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικο. Εκατοντάδες eshop και ιδιώτες χρησιμοποιούν καθημερινά το weship για να βρούν τις καλύτερες τιμές για τις αποστολές τους!

Η μηχανή αναζήτησης του weship κάνει ακόμα πιο εύκολο το να βρείς εταιρείες μεταφορών (απο κούριερ μέχρι μηχανάκια και πολλά άλλα) για να στείλεις τα δέματά σου στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.



Για οποιαδήποτε απορία έχεις μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email στο info@weship.gr ή κάνοντας κλίκ στο εικονίδιο του chat κάτω δεξιά στη σελίδα μας!

Καλή αρχή με τις πωλήσεις και τις αποστολές σου στο Etsy!