Είσαι νονός και θέλεις να στείλεις το δωρο σου με κουριερ;

Είσαι νονός και θέλεις να στείλεις το δωρο σου με κουριερ;

Όταν μια ωραία ημέρα κοντινά σας πρόσωπα σας ανακοινώνουν ότι θα γίνετε νονός/νονά γεμίζετε ανεξήγητα με ένα καμάρι, μια χαρά και «μαγικά» αισθάνεστε ένα δέσιμο για το μωρό-το βαφτιστήρι σας . Αν μας ρωτάτε, πολύ καλά κάνετε και γεμίζετε με αυτά τα συναισθήματα γιατί ο δεσμός που αναπτύσσεται ανάμεσα σε νονό και βαφτιστήρι είναι απαράμιλλος.

Όλα τα τυχερά βαφτιστήρια αισθάνονται έναν δεσμό ιδιαίτερο και μια αγάπη απεριόριστη για τον νονούλη τους.

Ότι κι αν του χαρίσετε πάντα θα σας περιμένει με ενθουσιασμό και περιέργως θα σας συνδέσει ως τον δικό του «Άγιο Βασίλη» που τα δώρα του δεν μοιάζουν με κανενός άλλου.
Λαμπάδες, παπουτσάκια, δωράκια σωρό και φυσικά καθοδήγηση με αγάπη.

Η πανδημια εχει αλλαξει ριζικα πολλες συνηθειες μας. Μια απο αυτες ειναι αυτες ειναι ο τροπος που επικοινωνουμε και συναντιομαστε με αγαπημενα προσωπα.

Για καθε παιδι η επισκεψη του νονου ή της νονας ειναι μια ευχαριστη στιγμη. Συνηθως συνοδευεται απο δωρα και ισως καποιο γλυκο.... Οι αναμνησεις των παιδιων απο την επισκεψη των νονων ειναι πολυ συνοδευουν τα παιδια για πολλα χρονια, ισως γιατι γινονται και στις εορταστικες περιοδους των Χριστουγεννων και του Πασχα.

Φετος η επισκεψη αυτη θα παρει μια διαφορετικη οψη. Το πιο πιθανο ειναι να γινει μεσω skype ή zoom, χωρις αγκαλιες και χωρις την χαρα της συναντησης. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι χρειαζεται να λειπει και το δωρο... Το Weship σας δινει την δυνατοτητα να στειλτε το δωρο σας, απο οπου και εαν το εχετε αγορασει στο βαφτιστήρι σας, ευκολα, γρηγορα, οικονομικα. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πιο αξιοπιστες εταιρειες ταχυμεταφορων στην Ελλαδα και το εξωτερικο και σας εξασφαλίζουμε την εγκαιρη παραδοση του δωρου, στις ημερομηνιες που επιθυμειτε.



Ειδικά φέτος τα δώρα είναι ακόμα πιο σημαντικά για να στείλεις μηνύματα αγάπης!

Tα δώρα της νονάς ή του νονού είναι από τις πιο γλυκές παραδόσεις μεταξύ νονού και βαφτιστηριού. Μπορείς αφού στείλεις το δώρο του να κάνετε μαζί unboxing μέσω βιντεοκλήσης για να είσαι παρούσα σε αυτή τη γλυκιά στιγμή.

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να στείλεις δέματα απο το σπίτι σου!

Από το σπίτι σου μπορείς πλέον να έχεις πρόσβαση οχι μονο να παραγγείλεις αλλα και να στειλεις το δωρο σου. Εφοσον αποφασίσεις τι θα του δωσεις το WeShip ειναι εδω να σε βοηθήσει ώστε και φετος να ακουσεις, έστω και από facetime, το πολυπόθητο «είσαι η καλύτερη νονά του κόσμου».