Μεταφορά Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων

Μεταφορά Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων

Το weship.gr αναλαμβάνει την αποστολή ή μεταφορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων για εταιρείες με ανταλλακτικά, συνεργεία ή επαγγελματίες.  

Πολλές φορές είναι σημαντικό τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου σας να φτάνουν στη γραμμή παραγωγής, στο συνεργείο ή στην εταιρεία σας εγκαίρως. Από τα συστήματα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και τους κινητήρες μέχρι την τελευταία τεχνολογία ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο (ηχεία, ράδιο, φωτισμός κλπ.), είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να παραδώσετε όλα τα δέματά σας (ανταλλακτικά και εξοπλισμό) στην ώρα τους!

Αν λοιπον σας ενδιαφέρει η πώληση ή η αποστολή ανταλλακτικών αυτοκινήτων (ή και μηχανών) είτε θέλετε να στείλετε ανταλλακτικά ή αξεσουάρ αυτοκινήτων σε φίλους, πελάτες ή συγγενείς, τότε το weship.gr μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίσετε το κόστος, να επιλέξετε εταιρεία και να προγραμματίσετε σε 3 απλά βήματα την αποστολή σας στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό.

Περιεχόμενα

  1. Tι αξεσουάρ αυτοκινήτων μπορώ να στείλω με το weship.gr;
  2. Μπορώ να πουλήσω τα επιμέρους μέρη παλιών αυτοκινήτων για να βγάλω χρήματα;
  3. Συσκευασία και μεταφορά
  4. Ασφάλιση δεμάτων


Tι αξεσουάρ αυτοκινήτων μπορώ να στείλω με το weship.gr;

Οι πελάτες μας στέλνουν διαφόρων ειδών αξεσουάρ αυτοκινήτων, όπως καλύμματα και υλικά φροντίδας αυτοκινήτου, εξωτερικά και εσωτερική μέρη και πολλά άλλα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τη λίστα με τα πιο συχνά ανταλλακτικά και αξεσουάρ που στέλνονται καθημερινά μέσα απο το weship.gr

  • car audio (ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, ηχεία και ενισχυτές)
  • Ηλεκτρικά εξαρτήματα (συναγερμοί, GPS συστήματα, κάμερες, αισθητήρες παρκαρίσματος και διακόπτες αυτοκινήτου)
  • Κλειδιά αυτοκινήτου και αξεσουάρ (προστατευτικές θήκες, ανταλλακτικά κλειδιών, τηλεκοντρόλ)
  • Μπαγκαζιερες
  • Φανοποιία (προβολείς, φανάρια, φώτα τρέιλερ, φάροι, spoiler και καθρέπτες)
  • Εσωτερικά αυτοκινήτου (αξεσουάρ καμπίνας, οργανα, πόμολα ταχυτήτηων, πατάκια και πεταλιέρες)
  • Αναλώσιμα αυτοκινήτου (καθαριστικά, λάδια, προσθετικα)
  • Ανταλλακτικά είδη (αμορτισερ, ελατήρια, φίλτρα, φρένα, εξατμίσεις, μπουζί, μπουλόνια και βάσεις καθισμάτων
  • Εργαλεία (τρόμπες αυτοκινήτου, εργαλεία χειρός, ειδη έκτακτης ανάγκης, μετρητές πίεσης και φαρμακεία αυτοκινήτων)


Μπορώ να πουλήσω τα  επιμέρους μέρη παλιών αυτοκινήτων για να βγάλω χρήματα;

Tekton Ratcheting Wrenches with Storage Pouch
Αγορά μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και αποστολή τους με το weship.gr

Πολλά συνεργεία και επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το weship.gr για να στέλνουν τα επιμέρους μέρη των αυτοκινήτων που έχουν στην κατοχή τους, αφού έχει προηγηθεί πώληση τηλεφωνικά ή online σε διάφορες πλατφόρμες και forum οπως στο facebook marketplace και σε άλλα marketplaces που ασχολούνται με πώληση μεταχειρισμένων αντικειμένων οπως το http://vendora.gr/

Με το weship.gr η μεταφορά και αποστολή ανταλλακτικών αυτοκινήτων για εταιρείες με ανταλλακτικά, συνεργεία ή επαγγελματίες γινεται στις καλύτερες τιμές.



Μεταφορά ανταλλακτικών σε δέμα. Πως θα πρέπει να γίνει η συσκευασία;

Για αποστολές που αφορούν ανταλλακτικά αυτοκινήτων ή αξεσουάρ θα πρέπει να προμηθευτείτε τα ακόλουθα υλικά συσκευασίας προκειμένου να σιγουρευτείτε οτι τα αντικείμενα θα φτάσουν σε καλή κατάσταση και δεν θα υπάρξουν φθορές και ζημιές κατα την αποστολή των αντικειμένων. Δείτε παρακάτω λοιπόν πως θα πρέπει να ξεκινήσετε:

  • Προμηθευτείτε χαρτοκιβώτια στα οποία θα τοποθετηθούν τα προιόντα που στέλνετε. Μπορεί να είναι χρησιμοποιημένα, αρκεί να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.
  • Τοποθετήστε αεροπλάστ. Είναι οι γνωστές σε όλους φυσαλίδες που χρησιμοποιούνται ως περιτύλιγμα για την προστασία των επιμέρους εξαρτημάτων και για να μην δημιουργούνται φθορές στα αντικείμενα λόγω συγκρούσεων μέσα σε μια χαρτόκουτα
  • Βάλτε επιπλέον υλικά γεμίσματος. Για να γεμίσετε τις κενές περιοχές του δέματος μπορειτε να χρησιμοποιήσετε τσαλακωμένο χαρτί, εφημερίδα ή οτιδήποτε άλλο έχετε. Ετσι το κουτί θα είναι σταθερό και τα ανταλλακτικά δεν θα χτυπάνε μεταξύ τους. Μολις βάλετε τα υλικά γεμίσματος βεβαιωθείτε πως τα εξαρτήματα δεν ανακινούνται μέσα στο κουτί.
  • Κλείστε με Κολλητική ταινία. Για το σφράγισμα του πακέτου θα πρέπει να έχετε κολλητική ταινία η οποία θα ασφαλίσει το χαρτοκιβώτιο και δεν θα επιτρέψει σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ που βρίσκονται εντος της χαρτόκουτας να χαθούν ή να βγούν εκτός της κούτας.
  • Προαιρετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δεύτερο χαρτοκιβώτιο για να κλείσετε μέσα το πρώτο. Το δεύτερο χαρτοκιβώτιο θα πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το πρώτο και ο λόγος που γίνεται αυτό είναι κυρίως για να σιγουρευτείτε οτι ακόμα και αν υπάρχουν φθορές στο κιβώτιο, τότε θα υπάρχει εσωτερικά άλλο κιβώτιο το οποίο θα διατηρήσει τα ανταλλακτικά ή τα εξαρτήματα στη θέση τους!

Μπορώ να συνδέσω το weship.gr με το ηλεκτρονικό μου κατάστημα για να στέλνω ανταλλακτικά ή εξαρτήματα αυτοκινήτων;

Το weship.gr διασυνδέεται στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα και παρέχει φοβερά εργαλεία για να αυτοματοποιήσεις τις αποστολές σου, να ελέγχεις με 2 κλικ που βρίσκονται τα δέματα με τα ανταλλακτικά ή τα εξαρτήματα που στέλνεις και να ενημερώνεις τους πελάτες σου. Μπορείς να δείς περισσότερα για το πως βοηθάμε εταιρείες με τις αποστολές τους και πόσο εύκολα μπορείς να κάνεις τις αποστολές των ανταλλακτικών σου μέσα απο το weship.gr

Για να σε ενημερώσουμε για την διαδικασία διασύνδεσης μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας εδώ:



Μπορώ να ασφαλίσω την αποστολή μου;

Το weship.gr συνεργάζεται με εταιρείες προκειμένου να προσφέρει υπηρεσίες ασφάλισης του δέματός σας για να σιγουρευτείτε οτι δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Κάντε κλικ στο λινκ για την ασφάλιση δέματος για να μάθετε περισσότερα ή ρωτήστε μας στο info@shiplemon.com

Για κάθε άλλη απορία σχετικά με την αποστολή ανταλλακτικών μπορείτε να κάνετε κλικ κάτω δεξια στη σελίδα μας για να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω chat.