Ξυλοκιβώτια - Αναλυτικός Οδηγός Αγοράς

Ξυλοκιβώτια - Αναλυτικός Οδηγός Αγοράς

Στον αναλυτικό οδηγό του Shiplemon.com θα βρείς περισσότερες πληροφορίες για τα ξυλοκιβώτια, τις τιμές τους και τι μπορείς να στείλεις. Αν ψάχνεις ξυλοκιβωτια για κρασί ή για λάδι δές παρακάτω όσα θα πρέπει να γνωρίζεις για το απο πού μπορείς να τα προμηθευτείς και πόσο θα κοστίσουν!

Τι είναι ένα ξυλοκιβώτιο;

Ένα ξυλοκιβώτιο έχει την παρακάτω μορφή.

Ξυλοκιβώτια για αποστολή λαδιού - weship.gr

Ποιό είναι το κόστος ξυλοκιβώτιου για λάδι;

Σύμφωνα με τις τιμές των συνεργατών μας, ένα ξυλοκιβώτιο μεταφοράς ελαιόλαδου - χωρητικότητα 17kg κοστίζει 40,00 € και η αποστολή μπορεί να γίνει άμεσα και να το παραλάβετε σε 2 με 4 ημέρες απο την στιγμή που θα μας ενημερώσετε οτι το θέλετε. Μπορείτε να δείτε παρακάτω κάποιες απο τις συνεργαζόμενες εταιρείες ώστε να επικοινωνήσετε και μαζί τους σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη κατασκευή.

Ένα ξυλοκιβώτιο αποτελεί την Ιδανική λύση για μεταφορά ελαιόλαδου με αεροπλάνο, τρένο κ.α. προκειμένου τα αντικείμενα που θα τοποθετηθούν μέσα σε αυτό να μην πατηθούν απο άλλα εμπορεύματα που πιθανόν να βρίσκονται στην ίδια αποστολή. Επιπλέον στην περίπτωση διαρροής το ξυλοκιβώτιο περιορίζει τα προβλήματα που δημιουργούνται στα υπόλοιπα εμπορεύματα.

Σε ποιές διαστάσεις βγαίνουν τα ξυλοκιβώτια;

Υπάρχουν 2 διαστάσεις που μπορείτε να προμηθευτείτε απο το ShipLemon και τους συνεργάτες μας. Παρακάτω προσθέτουμε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις και το βάρος που έχουν τα ξυλοκιβώτια για να ενημερωθείτε σχετικά με τις αποστολές σας:

1) Eσωτερική διάσταση: 16 x 13 x 35  (5lt)

Το κόστος σε αυτή την περίπτωση είναι €30,00

Ξυλοκιβώτιο 16 x 13 x 35

2) Eσωτερική διάσταση: 25 x 25 x 37 (17lt)

Το κόστος του είναι 40,00 €


Πως μπορώ να παραγγείλω ενα ξυλοκιβώτιο;

Το Shiplemon δεν έχει ξυλοκιβώτια. Όμως συνεργάζεται με εταιρείς που παράγουν ξυλοκιβώτια και πολλοί πελάτες μας τα χρησιμοποιούν για τις αποστολές των δεμάτων τους στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

Κάποιες εταιρείες απο τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε ξυλοκιβώτια:

1) Για κρασί μπορείτε να κάνετε κλικ στο παρακάτω λινκ για να αγοράσετε ξυλοκιβώτιο:

Είδη συσκευασίας - Mr. Vertigo
Είδη συσκευασίας

2) Για λάδι και διάφορα είδη μπορείτε να κάνετε κλικ στο https://xylokivotia.gr/ και στο παρακάτω λινκ:

Ξυλοκιβώτια | Παναγιώτης Δαρακλής Ξυλοκιβώτια | Πέραμα
Ναυτιλιακά ξύλινα είδη, ξυλοκιβώτια, παλέτες, πλαστικά είδη, σωλήνες νερού, ειδικές κατασκευές Δαρακλής κιβώτια Ξυλοκιβώτια | Παναγιώτης Δαρακλής Ξυλοκιβώτια | Πέραμα

Σε πόσες μέρες μπορώ να έχω ένα ξυλοκιβώτιο;

Συνήθως απαιτούνται 2-4 ημέρες για να παραλάβεται το ξυλοκιβώτιό σας. Αυτό εξαρτάται απο την τοποθεσία σας και το κόστος των μεταφορικών που θα χρεωθείτε.

Μπορώ να φτιαξω ενα ξυλοκιβώτιο στον μαραγκό της περιοχής μου;

Ναι βεβαίως. Μπορείτε να του εξηγήσετε ακριβώς τι αφορά η αποστολή και να του στειλετε το άρθρο μας για να σας φτιάξει ενα παρομοιο ξυλοκιβώτιο

Μπορώ να στείλω λάδι ή κρασί με το Shiplemon;

Ναι βεβαίως.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή στο chat που βρίσκεται κάτω δεξιά στην σελίδα μας, για να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την αποστολή σας!