Ξυλοκιβώτια - Αναλυτικός Οδηγός Αγοράς

Πληροφορίες Ιαν 20, 2021

Στον αναλυτικό οδηγό του weship.gr θα βρείς περισσότερες πληροφορίες για τα ξυλοκιβώτια, τις τιμές τους και τι μπορείς να στείλεις. Αν ψάχνεις ξυλοκιβωτια για κρασί ή για λάδι δές παρακάτω όσα θα πρέπει να γνωρίζεις για το απο πού μπορείς να τα προμηθευτείς και πόσο θα κοστίσουν!

Τι είναι ένα ξυλοκιβώτιο;

Ένα ξυλοκιβώτιο έχει την παρακάτω μορφή.

Ξυλοκιβώτια για αποστολή λαδιού - weship.gr

Ποιό είναι το κόστος ξυλοκιβώτιου για λάδι;

Ένα Ξυλοκιβώτιο μεταφοράς ελαιόλαδου - χωρητικότητα 17kg κοστίζει 40,00 € και μπορούμε να σας το αποστείλουμε σε 2 με 4 ημέρες απο την στιγμή που θα μας ενημερώσετε οτι το θέλετε.

Ένα ξυλοκιβώτιο αποτελεί την Ιδανική λύση για μεταφορά ελαιόλαδου με αεροπλάνο, τρένο κ.α. προκειμένου τα αντικείμενα που θα τοποθετηθούν μέσα σε αυτό να μην πατηθούν απο άλλα εμπορεύματα που πιθανόν να βρίσκονται στην ίδια αποστολή. Επιπλέον στην περίπτωση διαρροής το ξυλοκιβώτιο περιορίζει τα προβλήματα που δημιουργούνται στα υπόλοιπα εμπορεύματα.

Σε ποιές διαστάσεις βγαίνουν τα ξυλοκιβώτια;

Υπάρχουν 2 διαστάσεις που μπορείτε να προμηθευτείται απο το weship. Παρακάτω προσθέτουμε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις και το βάρος που έχουν τα ξυλοκιβώτια:

1) Eσωτερική διάσταση: 16 x 13 x 35  (5lt)

Το κόστος σε αυτή την περίπτωση είναι €30,00

Ξυλοκιβώτιο 16 x 13 x 35

2) Eσωτερική διάσταση: 25 x 25 x 37 (17lt)

Το κόστος του είναι 40,00 €


Πως μπορώ να παραγγείλω ενα ξυλοκιβώτιο;

Μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο [email protected] για να μας ρωτήσετε περισσότερα! Το weship συνεργάζεται με εταιρείς που παράγουν ξυλοκιβώτια και πολλοί πελάτες μας τα χρησιμοποιούν για τις αποστολές των δεμάτων τους στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

Σε πόσες μέρες μπορώ να έχω ένα ξυλοκιβώτιο;

Συνήθως απαιτούνται 2-4 ημέρες για να παραλάβεται το ξυλοκιβώτιό σας. Αυτό εξαρτάται απο την τοποθεσία σας και το κόστος των μεταφορικών που θα χρεωθείτε.

Μπορώ να στείλω λάδι ή κρασί με το weship;

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή στο chat που βρίσκεται κάτω δεξιά στην σελίδα μας, για να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες για την αποστολή σας!

Tags

Μάθε τα τελευταία νέα για το weship.gr και κάνε τις αποστολές εύκολες και γρήγορες!Στείλε το δέμα σου σήμερα μεσω του weship.gr
Κάνε κλίκ