Πως μπορείς να κλείσεις κούριερ online;

Πως μπορείς να κλείσεις κούριερ online;

Πως να προγραμματίσεις την αποστολή του δέματός σου online και να κάνεις την αποστολη σου με τις καλύτερες τιμές κούριερ;

Το weship.gr είναι η πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα που σου επιτρέπει την online σύγκριση τιμών και αποστολή δεμάτων απο το σπίτι σου!

Μπαίνεις, συγκρίνεις και κλεινεις κούριερ για να έρθει να παραλάβει απο το σπίτι σου και να στείλει το δέμα σου εντός και εκτός Ελλάδας!

Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσεις είναι απλή. Ειδικά αν έχεις χρησιμοποιήσει ιστοσελίδες οπως το scyscanner για να βρείς την καλύτερη τιμή για την πτήση σου, τότε θα δείς οτι το weship.gr παρέχει μια παρόμοια υπηρεσία με την μικρή διαφορά... οτι είναι για αποστολές δεμάτων και όχι για αεροπορικές εταιρείες!

Η διαδικασία λοιπον που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να προγραμματίσεις την αποστολή του δέματός σου online είναι η παρακάτω:

  1. Ανοίγεις ένα νέο παράθυρο στον υπολογιστή σου ή κάνεις ψάχνεις στο google τη λέξη weship.gr προκειμένου να συνδεθείς στην ιστοσελίδα μας
  2. Αφού βρεις την αρχική σελίδα του weship.gr τότε το επόμενο βήμα είναι να εισάγεις τον ταχυδρομικό κωδικό σου καθως και τον ταχυδρομικό κωδικό του παραλλήπτη του δέματος.
  3. Στη συνέχεια πατάς επόμενο για να μεταφερθείς στη σελίδα των διαστάσεων και του βάρους. Εδώ θα πρέπει να μας δώσεις τις διαστάσεις, το βάρος και μια σύντομη περιγραφή του δέματός σου. Τέλος ζητάμε μια εκτίμηση για την αξία του δέματος σου
  4. Αφού συμπληρώσεις τα στοιχεία που ζητάμε, τότε είσα έτοιμος να δείς τιμές.
  5. Στην σελίδα με τις τιμές θα παρατηρήσεις οτι έχεις τη δυνατότητα να φιλτράρεις τιμές και επιλογές και να βρείς τον καλύτερο τρόπο για να στείλεις ένα δέμα
  6. Στη συνέχεια, αφού βρείς την εταιρεία και την επιλογή που σου ταιριάζει, τότε θα πρέπει να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου!
  7. Τέλος αφου έχουν γίνει όλα τα παραπάνω πληρώνεις ηλεκτρονικά, εκτυπώνεις την ετικέτα αποστολής που θα λάβεις μέσω email και μια απο τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας θα έρθει να παραλάβει το δέμα ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. Ναι σωστα. Πλέον δεν χρειάζεται να τρέχεις.

Συχνές ερωτήσεις:

Μπορώ να προγραμματίσω την αποστολή μου για συγκεκριμένη ώρα και μέρα;

Μέσα απο την πλατφόρμα του weship.gr αφού συμπληρώσεις τα στοιχεία σου θα σου ζητηθεί να επιλέξεις την ημερομηνία και το χρονικό διάστημα κατα το οποίο θέλεις να πραγματοποιηθεί η παραλαβή του δέματός σου.

Έτσι πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Επιπλέον πολύ σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέγεις ενα σημείο στο οποίο μπορείς να πας και να παραδώσεις το δέμα σου ή να το παραλάβεις απο το κοντινό κατάστημα της γειτονιάς σου ώστε να μην χρειάζεται να περιμένεις στο σπίτι ή να αγχώνεσαι επειδή είσαι στη δουλειά και η κούριερ δεν μπορεί να σε πετύχει!

Προγραμμάτισε σήμερα την αποστολή σου online:

Man On Arrow
Η αποστολή του δέματός σου ξεκινάει εδώ - weship.gr