Γιατι το weship.gr έχει καλύτερες τιμές απο αυτές που βλέπω στα site των εταιρειών κούριερ;

Γιατι το weship.gr έχει καλύτερες τιμές απο αυτές που βλέπω στα site των εταιρειών κούριερ;

Είναι γεγονός οτι πολλοί μας ρωτάνε γιατί βλέπουν διαφορετική τιμή στο website των εταιρειών κούριερ σε σχέση με το δικό μας. Στο παρακάτω άρθρο εξηγούμε γιατί το weship.gr δίνει τις καλύτερες τιμές για αποστολή δεμάτων (τόσο για ιδιώτες αλλα και εταιρείες που θέλουν να στείλουν δέματα εντός αλλα και εκτός Ελλάδας)

Το weship έχει ειδικές συμφωνίες με τις εταιρείες κουριερ! Πολύ συχνά λοιπον διαπραγματευόμαστε τις τιμές αυτές προκειμένου η υπηρεσία που παρέχουμε να είναι πολύ οικονομική για τους χρήστες μας.



Γιατί το weship.gr δεσμεύεται τη χαμηλότερη τιμή για αποστολή δεμάτων;

Μια πλατφόρμα η οποία παρέχει σύγκριση τιμών (οπως το weship.gr), φέρνει τα παρακάτω αποτελέσματα:

1) Δημιουργείται μεγάλος αριθμός παραγγελιών προς τις μεταφορικές εταιρείες, γεγονός που κάνει το weship μια ειδική κατηγορία πελάτη και μας δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτούμε ακόμα καλύτερες τιμές

2) Ανταγωνιστικό περιβάλλον προκειμένου οι εταιρείες να δώσουν την καλύτερη τιμή για τους καταναλωτές. Βάζοντας δηλαδή όλες τις μεταφορικές εταιρείες κάτω απο την ίδια ομπρέλα, έχει ως αποτέλεσμα οι ίδιες οι εταιρείες να θέλουν να δώσουν την καλύτερη τιμή στον καταναλωτή.

Αυτά τα δύο είναι αρκετά προκειμένου το weship να προσφέρει πολύ καλύτερες τιμές απο αυτές που θα πάρει ένας ιδιώτης η ένα μικρό κατάστημα, το οποίο θα κάνει κατα μέσο όρο 2-10 αποστολές κάθε μήνα