Γρήγορη αποστολή δεμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

Γρήγορη αποστολή δεμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

Δώρα, ρούχα, φαγητά....

Ολο και κάτι χρειάζεται να στείλεις. Οι υποχρεώσεις τρέχουν, τα παιδιά περιμένουν, οι συνεργάτες σου το χρειάζονται. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος, το weship έχει την απάντηση για να στείλεις γρήγορα τα δέματά σου στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Ειδικά τους τελευταίους μήνες οπου το lock down δυσκολεύει ακόμα παραπάνω τις μετακινήσεις, η δυνατότητα αποστολής ενός δέματος απο το σπίτι σου είναι απαραίτητη.



Πόσο γρήγορα μπορώ να στείλω ενα δέμα;

Είναι μια ερώτηση που μας έρχεται συχνά είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά.

Η απάντηση έχει να κάνει με την επιλογή που θα κάνεις.

Όταν μπείς στο weship θα παρατηρήσεις διάφορες επιλογές που έχουν να κάνουν με το τι σου ταιριάζει. Πολλοι φοιτητές θέλουν να στείλουν οικονομικά, οπότε η ταχύτητα δεν τους πειράζει (ειδικά οταν το αντικείμενο το οποίο στέλνουν δεν είναι κάτι επείγον, αλλα κάτι που έχουν ξεχάσει στο πατρικό τους και θέλουν να πάρουν πίσω για παράδειγμα)

Για όσους θέλουν να στείλουν ενα δέμα γρήγορα, το weship δίνει ενα εύκολο τρόπο να φιλτράρεις τα αποτελέσματα αναζήτησης (τα οποία βρίσκονται στο βήμα 3 της διαδικασίας αποστολής), και να επιλέξεις τον γρηγορότερο δυνατό τρόπο.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε οτι η ομάδα μας συνεχώς αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που προσφέρονται, συνδέοντας όλο και περισσότερους τρόπους αποστολής ενός δέματος, για να προσφέρει ενα μεγάλο εύρος απο επιλογές στους πελάτες του weship



Eυχαριστούμε που επιλέγετε το weship

Καλές γιορτές!