Ελτα κούριερ αναζήτηση αποστολής

Ελτα κούριερ αναζήτηση αποστολής

Για την αναζήτηση της αποστολής σου με ΕΛΤΑ κούριερ θα πρέπει να συμπληρώσεις τον αριθμό αποστολής που έχεις παρακάτω.

Το Shiplemon, η μεγαλύτερη πλατφόρμα για αποστολές δεμάτων απο το σπίτι σου, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες κούριερ για αποστολή των δεμάτων σου στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

Ετσι για να αναζητήσεις αλλα και για να ξεκινήσεις μια νεα αποστολή ηλεκτρονικά με όλες τις καλύτερες εταιρείες κούριερ όπως και με τα ΕΛΤΑ κούριερ μπορεις να μπείς στο Shiplemon και να πληκτρολογήσεις τα στοιχεία σου!

Σύγκρινε τιμές courier online
Σύγκρινε τιμές courier online
Shiplemon - Αποστολές δεμάτων και σύγκριση courier online

Πως μπορώ να βρώ που βρίσκεται η αποστολή μου με τα ΕΛΤΑ κούριερ;

Για να βρείς που βρίσκεται η αποστολή σου θα πρέπει να γνωρίζεις τον μοναδικό κωδικό αποστολής των ΕΛΤΑ κούριερ.

Τι είναι ο μοναδικός κωδικός αποστολής elta courier;

Συνήθως έχει την παρακάτω μορφή και έχει δημιουργηθεί όταν ξεκίνησες την αποστολή σου με ΕΛΤΑ Κούριερ:

RE884867735GR

Αφού βρείτε τον παραπάνω κωδικό κάντε κλικ εδώ για να αναζητήσετε την αποστολή σας:

ΕΛΤΑ Courier - Αναζήτηση Αποστολής
ΕΛΤΑ Courier - Αναζήτηση Αποστολής

Εαν δεν γνωρίζω τον παραπάνω κωδικό αποστολής των ΕΛΤΑ κούριερ τι μπορώ να κάνω;

Εαν δεν γνωρίζεις τον παραπάνω αριθμό θα πρέπει να καλέσεις τα ΕΛΤΑ Κούριερ στο τηλέφωνο +30 210 6073 000 ή να συμπληρώσεις την φόρμα επικοινωνίας στο παρακάτω link:

ΕΛΤΑ Courier - Φόρμα Επικοινωνίας
ΕΛΤΑ Courier - Φόρμα Επικοινωνίας

Elta courier αναζητηση αποστολης

Η αναζήτηση μιας αποστολής με elta courier μπορείς να γίνει χρησιμοποιώντας τα παραπάνω λινκ εντοπισμού.

Γιατί πρέπει να κάνεις αναζήτηση αποστολής του δέματός σου;

Η αναζήτηση αποστολής σε βοηθάει να εντοπίσεις το δέμα σου και να προλάβεις οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν κατα την παράδοση του δέματός σου. Για να σιγουρευτείς λοιπόν οτι η αποστολή σου θα φτάσει με ασφάλεια, η elta courier παρέχει την πλατφόρμα αναζητηση αποστολης η οποία σου επιτρέπει με τη χρήση του αριθμού tracking (μοναδικός αριθμός αναζήτησης για τα elta courier) να κάνεις αναζήτηση της αποστολής και του δέματός σου.

Μπορεί να γίνει αναζήτηση και σε συστημένο στα Ελτά;

Η αναζήτηση στα Ελτα για ένα συστημένο είναι μια διαδικασία που έχει προβλεφθεί (και ισχύει και για την υπηρεσία των elta courier) ώστε με ένα μοναδικό κωδικό να μπορεί να γίνει εντοπισμός του δέματος και να εμφανιστεί το ιστορικό ενός αντικειμένου (δηλαδή τα γεγονότα που έχουν συμβεί απο την παραλαβή του δέματος μέχρι και την παράδοση του ή την αδυναμία παράδοσης του για οποιοδήποτε λόγο ο οποίος αναγράφεται στην πλατφόρμα αναζήτησης και εντοπισμού δέματος των Ελτά (ή και των elta courier)

Yπάρχει τιμοκατάλογος εξωτερικού για ελτα courier;

Ναι βεβαίως. Όπως όλες οι εταιρείες κούριερ έτσι και τα Ελτα (elta courier) παρέχουν τιμοκατάλογο εξωτερικού τόσο για πελάτες λιανικής όσο και για πελάτες χονδρικής (οι οποίοι συνήθως στέλνουν μαζικά δέματα στο εξωτερικό και απαιτούν προνομιακές τιμές με έκπτωση απο τον τιμοκατάλογο εξωτερικού της λιανικής που παρέχεται σε ιδιώτες από τα elta courier.

Μία από τις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι και η αναζήτηση αποστολής απο τα ελτά, η οποία βοηθάει στην συνεχή παρακολούθηση δέματος για αποστολή στο εξωτερικό με την υπηρεσία των Ελτά.

Πως μπορώ να κάνω tracking στα Ελτά;

Για τις περισσότερες απο τις υπηρεσίες των Ελτα θα πρέπει να προμηθευτείτε τον μοναδικό κωδικό εντοπισμού (ή αλλιώς παρακολούθησης) που ονομάζεται tracking number, ο οποίος βοηθάει στον συνεχή εντοπισμό της κατάστασης αποστολής. Έτσι το tracking βοηθάει ένα πελάτη Ελτά να στέλνει τα δέματά του με μεγαλύτερη ασφάλεια και να ενημερώνει και τον παραλήπτη του δέματος σχετικά με την πορεία και την εξέλιξη της παραγγελίας του ή του δέματος που στέλνεται σε αυτόν.

Ελτα συστημένο - Ποιός είναι ο χρόνος παράδοσης;

Μια συχνή ερώτηση που λαμβάνουμε είναι πόσο χρόνο χρειάζονται τα ΕΛΤΑ για να παραδώσουν μια επιστολή ή και γενικότερα ένα δέμα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο μέσος χρόνος παράδοσης (σύμφωνα με έρευνες των Ελτα και των συνεργαζόμενων υπηρεσιών των ελτά κούριερ) απο άκρο σε άκρο εκτιμάται σε περίπου 4 ημέρες. Φυσικά υπάρχουν υπηρεσίες των Ελτά όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει και τις δέκα μέρες (ειδικά για αποστολές στην Αμερική ή εκτός Ευρωπαική ένωσης). Σε κάθε περίπτωση έρευνες δείχνουν οτι ο χρόνος παράδοσης δεν ξεπερνά τις 20 ημέρες ενώ ο μέσος χρόνος παραλαβής εξαρτάται απο την περιοχή και πολλές φορές οι ίδιοι οι πελάτες των Ελτά αναλαμβάνουν να μειώσουν τον χρόνο αυτόν απλά παραδίδοντας τα δέματα σε ένα κοντινό κατάστημα.