Είσαι φοιτητής και θέλεις να στείλεις δέμα με βιβλία;

Είσαι φοιτητής και θέλεις να στείλεις δέμα με βιβλία;

Σπουδάζεις μακριά απο το σπίτι και θέλεις να στείλεις τα βιβλία σου ταχυδρομικώς; Έχεις παιδιά που σπουδάζουν και θελεις να τους στείλεις βιβλια που ξεχασαν ή δεν μπορουν να βρουν εκει που ειναι; Έχουμε την λύση. Στείλε εύκολα και οικονομικά με το Weship.

Τι να προσέξεις με τη διεύθυνση όταν στέλνεις δέμα σε φοιτητή στο εξωτερικό

  1. Όνομα και επίθετο Αν μενει σε φοιτητική εστια να αναφέρεις πρώτα το ονομα του Πανεπιστημίου, το όνομα της εστίας και μετά το όνομα του φοιτητή
  2. Αριθμός δωματίου & κτιρίου Τα πανεπιστήμια και οι εστίες έχουν πολλά κτίρια και δωμάτια. Ειναι σημαντικο η πληροφορια αυτη να δοθεί στον κούριερ - θα βοηθησει στην αποφυγη καθυστερησεων και στην γρηγορη παραδοση.
  3. Είσοδος στην πανεπιστημιούπολη. Ολοι μας γνωριζουμε ποσο αχανης ειναι καποιες πανεπιστημιούπολεις με πολλές διαφορετικες εισόδους.  Η ενημέρωση για την σωστή είσοδο, είναι πολύτιμη πληροφορία για μια ομαλή και χωρίς προβλήματα παράδοση του δέματος στον φοιτητη.
  4. Προβλήματα γλώσσας Οι τοπικοί κούριερ συνήθως μιλούν την τοπική γλώσσα, οπότε είναι σημαντικό ο αποστολέας ή ο παραλήπτης που θα επικοινωνήσει με τον κούριερ να μπορεί να μιλήσει τη γλώσσα. Εάν όχι, σκεφτείτε να βρείτε κάποιον που μπορεί, για να αποφύγετε τη σύγχυση στην επικοινωνία.
  5. Επιπλέον πληροφορίες – Δώσε οποιαδήποτε πληροφορια θα βοηθησει τον κούριερ να εντοπίσει πιο γρήγορα την διεύθυνση σας. Να έχεις στο μυαλό σου ότι οι χωροι των πανεπιστημίων είναι μεγάλοι και αχανείς
  6. Ταχυδρομικός κώδικας Συμπλήρωσε τον Τ.Κ. σωστα!
  7. Τηλέφωνο Ειναι πολυ σημαντικο να μας δωσεις ενα τοπικό τηλεφωνικό αριθμό, ωστε ο οδηγος να μπορει να τηλεφωνήσει εάν χρειαστεί.


H WeShip εχει φροντίσει να προσφέρει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για αποστολές σε φοιτητές. Επικοινωνήστε μαζι μας για περισσότερες πληροφορίες στο info@shiplemon.com ή καλέστε μας στο +30 6932304044

Πως λειτουργεί η αποστολή δεμάτων  με το weship;

H διαδικασία αποστολής δεμάτων με το weship είναι πολύ απλή και περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:
1. Επιλογή ΤΚ για την αφετηρία και τον τελικό προορισμό
2. Επιλογή των διαστάσεων του δέματος καθώς και του βάρους
3. Eπιλογή της υπηρεσίας (Η τελική τιμή εξαρτάται από την εταιρεία και τον αριθμό ημερών παράδοσης του δέματος)
4. Συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων του αποστολέα και του παραλήπτη
5. Πληρωμή και εκτύπωση της ετικέτας αποστολής (στις περιπτώσεις που αυτό χρειάζεται)