Ταχυμεταφορές στην Αθήνα για καταστήματα

Ταχυμεταφορές στην Αθήνα για καταστήματα

Η παραγγελία στο κατάστημά σου μπήκε! Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να την εξυπηρετήσεις. Ποιές είναι λοιπόν οι επιλογές για ταχυμεταφορές; Πως μπορείς να στείλεις ένα δέμα εύκολα γρήγορα και οικονομικά;

To weship.gr παρέχει τη λύση σε επαγγελματίες που στέλνουν δέματα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό!

Εχω επιχείρηση; Πως μπορώ να στείλω δέματα;

Το πρώτο πράγμα που θα έκανες πριν μερικά χρόνια θα ήταν να ανοίξεις κωδικούς σε μια απο τις γνωστές εταιρείες ταχυμεταφορών (ACS, UPS, DHL κλπ)

Πλέον λόγω της κατάστασης που επικράτησε λόγω της πανδημίας, πολλές νέες εταιρείες εμφανίστηκαν στο χώρο των ταχυμεταφορών.

Έτσι το να ανοίξεις κωδικούς σε κάθε μια εταιρείες κούριερ ξεχωριστά αρχίζει να γίνεται όλο και μεγαλύτερος πονοκέφαλος. Επιπλέον, ακόμα και αν ανοίξεις κωδικούς σε κάθε εταιρεία ξεχωριστά, η τιμή σου (ειδικά οταν ξεκινάς ενα κατάστημα) δεν θα είναι ανταγωνιστική.



Γιατι να επιλέξεις το weship για τις ταχυμεταφορές σου στην Αθήνα;

Το weship φέρνει ολες τις εταιρείες ταχυμεταφορών μαζί!

Ετσι, κάνοντας μια συνεργασία μαζι μας, απολαμβάνεις υπηρεσίες απο όλες τις εταιρείες ταχυμεταφορών, συγκρίνεις τιμές και πλεον δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με κωδικούς! Το weship αναλαμβάνει τη διασύνδεση με το eshop σου και οι πελάτες σου απολαμβάνουν μια αξέχαστη εμπειρία!



Ποιά ειναι η καλύτερη εταιρεία για ταχυμεταφορές στην Αθήνα;

Για να απαντήσουμε την ερώτηση αυτή θα πρέπει να γνωρίζουμε σε ποια περίοδο αναφέρεσαι. Το weship γνωρίζει κάθε βδομάδα ποια είναι η εταιρεία με την καλύτερη εξυπηρέτηση!

Έτσι δεν χρειάζεται να συνεργάζεσαι με μια μόνο εταιρεία. Πλέον δουλεύεις με την εταιρεία που είναι καλύτερη ΤΩΡΑ.