Πως μπορώ να στείλω σοκολατάκια με το ταχυδρομείο;

Πως μπορώ να στείλω σοκολατάκια με το ταχυδρομείο;


Η σοκολάτα είναι ένα δημοφιλές δώρο. Ένα κουτί με τρούφες πολυτελείας μπορεί να κάνει φτιαξει την διαθεση ενος αγαπημένου σας προσώπου με τροπους που λιγα δωρα μπορουν.  Ωστόσο, η σοκολάτα θελει προσοχη οταν την στελνουμε με το ταχυδρομειο. Οπως ολα τα φαγητά ανηκει στην κατηγορια των ευπαθων προϊοντων και θελει ιδιαιτερη προσοχή και συσκευασία.

Το σημείο τήξης για τους περισσότερους τύπους σοκολάτας είναι 30-32 βαθμούς (χαμηλότερη από τη θερμοκρασία του σώματος), που σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην φτάσει στην κατάσταση την στείλατε - και κανείς δεν θέλει να λάβει ένα κουτί με λιωμένες σοκολάτες!

Αρχικα σας συμβουλεύουμε να στείλετε σοκαλατες ΜΟΝΟ τον χειμωνα, και αυτο αφορα τοσο την χωρα στην οποια βρισκεται ο αποστολεας του δεματος οσο και ο παραληπτης. Τις υπολοιπες εποχες του χρονου σας συμβουλεύουμε να μην στειλετε σοκολατακια με το ταχυδρομειο. Υπαρχουν εταιρειες που πουλανε σοκολατες και αναλαμβανουν και την αποστολη τους.

Επισης, εαν αποφασίσετε να στειλετε ενα δεμα που θα περιεχει σοκολατακια προσπαθηστε να μην το στείλετε σε καποια πολυ μακρινη χωρα. Οσο μικροτερος ο χρονος για την παραδοση, τοσο περισσοτερες οι πιθανοτητες να παραδοθούν  σε καλη κατασταση. Με απλα λογια, για εμας που ειμαστε Ελλαδα, η επιλογη να στείλετε σοκολατάκια, αφορα τους μηνες Δεκέμβριο με Μάρτιο και προς καποια ευρωπαϊκή χώρα.

Η WeShip μπορει να σας βοηθήσει να βρειτε την καταλληλη εταιρεια courier για να στείλετε το δωρο σας με ασφαλεια στις καλυτερες τιμες. Συμπληρωστε την φορμα στο site μας www.weship.gr και απολαυστη την ευκολια και την ταχυτητα να στείλετε το δωρο σας στις καλυτερες τιμες.

Βρισκομαστε στην διάθεση σας να σας βοηθήσουμε και να συμβουλεψουμε στο support@weship.gr και στο +306939907777