Αποστολή δέματος ή δώρου απο το σπίτι μου τα Χριστούγεννα! Τώρα με το weship εύκολα και γρήγορα!

Αποστολή δέματος ή δώρου απο το σπίτι μου τα Χριστούγεννα! Τώρα με το weship εύκολα και γρήγορα!

Συμβαίνει συχνά.

Έισαι σπίτι και θέλεις να στείλεις ενα δέμα. Φαγητό, ρούχα, λάπτοπ, ένα δώρο σε ενα φίλο. Οτιδήποτε. Ο φίλος σου είναι σπίτι στο εξωτερικό ή σε κάποιο μέρος στην Ελλάδα μακρυά απο εσένα και θέλεις να τον περιποιηθείς. Τι πρέπει να κάνεις;

Μέχρι τώρα θα έπρεπε να τρέχεις στα ΕΛΤΑ ή στην Γενική ταχυδρομική, να πάς το δέμα σου, να περιμένεις στην ουρά 10-20 λεπτά και άλλα 20 λεπτά να πάς και να γυρίσεις. Ας μήν υπολογίσουμε το stress και τα νεύρα που θα έχεις απο την κίνηση, την κυρία που μιλάει στο τηλέφωνο οσο εσύ περιμένεις στην ουρά και χαζεύεις στο κινητό σου.

Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν

Τώρα μπορείς να στείλεις ένα δέμα απο το σπίτι σου εύκολα και γρήγορα χωρίς ταλαιπωρία!

Πως;

Με το weship.gr

Μέσα σε μόνο λίγα απλά βήματα επιλέγεις την τοποθεσία σου, τις διαστάσεις του δέματός σου, και ερχόμαστε να το παραλάβουμε για να το στείλουμε όπου θέλεις! Και το πιο σημαντικό;

Τώρα μπορείς να συγκρίνεις τιμές απο διαφορετικές courier και εταιρείες μεταφορών και να βρείς την καλύτερη, την πιο γρήγορη ή την πιο οικονομική προσφορά για να στείλεις το πακέτο σου!

Ξεκίνα εδω:

Γιατι το Weship είναι ο καλύτερος και πιό οικονομικός τρόπος για να στείλεις δέματα απο την Ελλαδα στο εξωτερικό

  • Τo weship συνεργάζεται με πολλές εταιρείες courier καθώς και εταιρείες μεταφορών και παρέχει την πιο οικονομική λύση για αποστολή δεμάτων απο την Ελλάδα στο εξωτερικό αλλα και στο Εσωτερικό. Εαν βρείς καλύτερη τιμή για να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό, απλά πές μας το και θα σου επιστρέψουμε τη διαφορα! (Ναι, είναι αλήθεια)
  • Μεσα απο το weship μπορείς εύκολα και γρήγορα να προσθέσεις τις διαστάσεις του πακέτου ή το δέματος που θέλεις να στείλεις στην Ελλάδα ή στο  εξωτερικό.
  • Αφού συμπληρώσεις το βάρος και τις διαστάσεις του πακέτου σου, το Weship.gr μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σκανάρει τις εταιρείες μεταφορών και τις εταιρείες  courier και τις συγκρίνει για να σου δίνει την καλύτερη τιμή για να στείλεις το δέμα σου στο εξωτερικό
  • Αφού επιλέξεις μία απο τις επιλογές του weship (θέλεις να στείλεις κάτι γρήγορα; Οικονομικά; Τώρα επιλέγεις αυτό που θέλεις!) συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και πληρώνεις ώστε να έρθει η μεταφορική εταιρεία να παραλάβει το δέμα σου για να το στείλει στο στο εξωτερικό!

Έχεις επιπλέον ερωτήσεις; Στειλε μας το email σου στο support@weship.gr