Aποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό Ελτα

Aποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό Ελτα

Εαν ψάχνεις πώς θα κάνεις μια αποστολη αντικειμενου στο εξωτερικο με ελτα ή με οποιαδήποτε άλλη οικονομική εταιρεία τότε ήρθες στο κατάλληλο μέρος!

Το Shiplemon είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα για σύγκριση τιμών για αποστολές στο εξωτερικό (αλλά και στην Ελλάδα). Μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες τιμές για αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό κάνοντας κλικ εδώ:

ShipLemon.com
Σύγκρινε τιμές, στείλε δέματα! Εύκολα και Γρήγορα στο shiplemon.com

Η πλατφόρμα της Shiplemon  σε βοηθάει να κάνεις βρείς φθηνές τιμές για να κάνεις κάθε αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό με ΕΛΤΑ ή με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε!

Εαν λοιπόν θέλεις να πραγματοποιήσεις μια Aποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό με Ελτα ή με DHL, UPS, TNT τότε μπορείς να μπεις μέσα στο Shiplemon , να βρεις την τιμή και τον χρόνο παράδοσης που σε εξυπηρετεί και να προγραμματίσεις πότε θα έρθει η κούριερ να παραλάβει απο την τοποθεσία που θα δηλώσεις, το δέμα σου!

Εχω ηλεκτρονικό κατάστημα. Πως μπορώ να κάνω μια φθηνή αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό;

  1. Μέσα απο το Shiplemon θα έχετε πρόσβαση σε χαμηλές τιμές για αποστολές στο εξωτερικό
  2. Για να μην χρειάζεται να αντιγράφετε τα στοιχεία του πελάτη απο το eshop σας, το Shiplemon διασυνδέει ΔΩΡΕΑΝ το eshop σας ετσι ώστε να γίνεται αυτόματα δημιουργία της φορτωτικής (της ετικέτας αποστολής) κάθε φορά που γίνεται μια νεα παραγγελία στο eshop σας.
  3. Προσφέρουμε ενα διαχειριστικό περιβάλλον στο οποίο μπορειτε να δημιουργείτε νέες αποστολές, να συγκρίνετε τιμές και να προγραμματίζετε πότε θα έρθει η εταιρεία κούριερ της επιλογής σας
  4. Σε περίπτωση που έχετε συνεργασία με κάποιες εταιρείες (πχ με τα Ελτά) μπορείτε να βάλετε τους κωδικούς σας στο σύστημά μας, ωστε να συνεχίσετε τη συνεργασία σας.
  5. Στο Shiplemon δεν υπάρχει σταθερό κόστος, ούτε ελάχιστος αριθμός αποστολών για να ξεκινήσετε συνεργασία μαζι μας για τις αποστολές των αντικειμένων σας στο εξωτερικό
  6. Ειδικά για τις αποστολές αντικειμένου στο εξωτερικό έχουμε πολύ οικονομικές τιμές

Μπορώ να κάνω αποστολή οποιουδήποτε αντικειμένου;

Όλες οι εταιρείες κούριερ (οπως και τα Ελτα αλλα και η UPS και η DHL) έχουν αυστηρούς κανόνες σχετικά με το τι αντικείμενα επιτρέπονται για τις αποστολές στο εξωτερικό.

Έτσι η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι οτι δεν επιτρέπεται η αποστολή οποιουδήποτε αντικειμένου στο εξωτερικό.

Παρακάτω έχουμε μαζέψει μια μεγάλη λίστα με απαγορευμένα αντικείμενα προς αποστολή για να σε βοηθήσουμε με την Aποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό!

Απαγορευμένα αντικείμενα προς αποστολή - shiplemon.com
Απαγορευμένα αντικείμενα προς αποστολή - shiplemon.com

Κάποια απο τα αντικείμενα αυτά λοιπον είναι:

  1. Αλκοολούχα ποτά
  2. Δέρματα ζώων (άγριων)
  3. Είδη εξαιρετικά μεγάλης αξίας (π.χ. έργα τέχνης, αντίκες, πολύτιμοι λίθοι, χρυσός και ασήμι)
  4. Επικίνδυνα είδη/υλικά
  5. Πυροβόλα όπλα
  6. Γουναρικά
  7. Ελεφαντόδοντο και είδη από ελεφαντόδοντο
  8. Ζωντανά ζώα
  9. Χρήματα και διαπραγματεύσιμα είδη
  10. Αλλοιώσιμα είδη
  11. Προσωπικά είδη (εξαιρείται η αποστολή προς τις ΗΠΑ)
  12. Φυτά
  13. Πορνογραφικό υλικό
  14. Σπόροι
  15. Γραμματόσημα ιδιαίτερα μεγάλης αξίας
  16. Καπνός και προϊόντα καπνού
  17. Ασυνόδευτες αποσκευές

Αξίζει να κάνω Aποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό με Ελτα;

Κάθε εταιρεία απο τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας, έχει διαφορετικά οφέλη σχετικά με την αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό. Έτσι ενώ για παράδειγμα μπορεί τα Ελτα να έχουν μια πολύ οικονομική τιμή, ο χρόνος παράδοσης συνήθως είναι μεγαλύτερος σε σύγκριση με αυτον που κάνουν η DHL και η UPS για αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό.

Αυτό σημαίνει οτι κάθε εταιρεία έχει διαφορετικά θετικά και αρνητικά όταν επιλέγεται για μια αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό. Με Ελτα λοιπον ή και με κάποια άλλη εταιρεία μπορείτε να αποφασίσετε τι σας ενδιαφέρει περισσότερο. Θέλετε μια πιο αργή αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό με Ελτα, ή προτιμάτε μια πιο ακριβή αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό με μια απο τις εταιρείες DHL και UPS;

Ένα είναι το σίγουρο! Το Shiplemon παρέχει όλες τις επιλογές για την αποστολή αντικειμένου στο εξωτερικό με Ελτα, UPS, DHL, TNT και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία έχουμε συνεργασία.

>>> Σύγρινέ τιμές για την αποστολή του αντικειμένου σου στο εξωτερικό εδώ:

ShipLemon.com
Σύγκρινε τιμές, στείλε δέματα! Εύκολα και Γρήγορα στο shiplemon.com