Έχεις επιχείρηση και στέλνεις δέματα;

Έχεις επιχείρηση και στέλνεις δέματα;

Τον τελευταιο χρονο εξοικειωθήκαμε με την αποστολή και παραλαβή δεμάτων, η οποια πλέον γινοταν πολυ συχνοτερα και για ολο και μικροτερες αποστασεις.

Καθε επιχειρηση εχει διαφορετικες αναγκες με τις αποστολες τους. Καποιοι αναζητουν το πιο οικονομικό τρόπο να στείλουν το δεμα τους, κάποιοι τον πιο γρήγορο και καποιοι τον πιο ασφαλή. Ολες ομως οι επιχειρησεις εχουν αναγκη οταν στελνουν ενα δεμα αυτο να φτασει με ασφαλεια και στην ωρα του.

Το ShipLemon βοηθαει τις εταιρειες να βρουν τον καλυτερο τροπο να στειλουν ενα δεμα αναλογα με τις αναγκες τους δίνοντας παράλληλα σημαντικά εργαλεία για να αυτοματοποιηθούν διαδικασίες που δημιουργούν φορτίο στο τηλεφωνικό κέντρο και.

Το ShipLemon Συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρείες ταχυμεταφορών στην Ελλαδα (και στο εξωτερικό) και με όλες τις πλατφόρμες ecommerce (όπως Shopify, Woocommerce, Opencart, Prestashop και πολλές άλλες) και σας βοηθάει να βάλετε σε τάξη τις αποστολές σας!



To ShipLemon το κανει ευκολο να στείλετε ενα δεμα σε οποιαδηποτε πολη του κοσμου. Τα πάντα σε ένα σημείο. Μάθετε πώς να πραγματοποιείτε αποστολές, να ολοκληρώνετε τη διαδικασία του εκτελωνισμού, να κατανοείτε την κοστολόγηση και άλλα πολλά.

Το μονο που εχετε να κανετε ειναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://shiplemon.com/ και να κάνετε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στην πλατφόρμα μας

shiplemon - αποστολές δεμάτων

To ShipLemon είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που σου επιτρέπει:

✔️ Να συγκρίνεις τιμές κούριερ

✔️ Να επιλέξεις την εταιρεία και τις υπηρεσίες που θέλεις για την αποστολή σου

✔️ Να βλέπεις την εξέλιξη της αποστολή σου

✔️ Να παρακολουθείς τις αντικαταβολές σου

✔️ Να αυτοματοποιήσεις την δημιουργία voucher και τις επιστροφές σου

✔️ Να στέλνεις SMS στους πελάτες σου με το brand σου για να τους ενημερώνεις για την εξέλιξη της παραγγελίας τους



🤔 Πως λειτουργεί η διαδικασία;

1) Δημιούργησε ένα ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό εδώ για να ξεκινήσεις

2) Διασύνδεσε ΔΩΡΕΑΝ το eshop σου για να έρχονται όλες οι παραγγελίες σου στην πλατφόρμα του ShipLemon και να είνα ετοιμες για αποστολή

3) Αν έχεις συνεργασία με κάποια κούριερ μπορείς να την συνδέσεις για να συνεχίσεις να έχεις τις τιμές σου, ενω ταυτόχρονα το ShipLemon σου δίνει πρόσβαση σε χαμηλές τιμές!



Μάθε πως τα μεγαλύτερα eshop στην Ελλάδα διαχειρίζονται τις αποστολές τους με το ShipLemon