Αποστολή λαδιού με ταχυδρομείο

Αποστολή λαδιού με ταχυδρομείο

Πολλοί πελάτες του weship επιθυμούν να στείλουν λάδι στα αγαπημένα τους πρόσωπα στο Εξωτερικό με το ταχυδρομείο. Στο παρακάτω άρθρο εξηγούμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να στείλει λάδι στο εξωτερικό (ή στην Ελλάδα) εύκολα και γρήγορα.

Εαν λοιπόν είστε ιδιώτης και θέλετε να μάθετε περισσότερα για το ποίο είναι ο καλύτερος τρόπος για να στείλετε ελαιόλαδο στους φίλους ή στην οικογένειά σας διαβάστε το παρακάτω άρθρο.

Λίγα λόγια για εμάς: Το weship είναι μια νέα υπηρεσία η οποία κάνει τις αποστολές εύκολες και γρήγορες. Συνεργαζόμαστε με όλες τις εταιρείες κούριερ για να κάνουμε τις αποστολές δεμάτων γρήγορες και διασκεδαστικές χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε στο ταχυδρομειο, να περιμένετε στις ουρές και να χάνετε χρόνο!

Επιπλέον εαν έχετε επιχείρηση και σας ενδιαφέρει να στέλνετε στους πελάτες σας  ελαιόλαδου στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό στο άρθρο αυτό θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα το κάνετε με ασφάλεια.

Ψάχνετε για τη συσκευασία του ελαιόλαδου;

Δείτε περισσότερα >>ΕΔΩ

Διαδικασία αποστολής λαδιού για το Εξωτερικό

Δείτε παρακάτω τα βήματα που θα πρέπει να κάνετε για να

1) Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τα κατάλληλα δοχεία. Τα δοχεία αυτά θα πρέπει να αντέχουν σε υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες καθώς μέχρι να φτάσει το λάδι στον προορισμο του θα υπάρξουν αλλαγές του περιβάλλοντος και της θερμοκρασίας

2) Τυλίξτε τα μπουκάλια με απορροφητικά σακουλάκια υγρασίας.

3) Τυλίξτε τα μπουκάλια με αεροπλάστ με φυσαλίδες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ώστε να είναι σταθερά και να μήν χτυπηθούν κατα τη μεταφορά.

4) Βάλτε τα μπουκάλια σε πλαστική σακούλα ετσι ώστε ακόμα και αν υπάρξει μια μικρή απώλεια λαδιού να μήν δημιουργήσει προβλήματα κατα τη μεταφορά.

5) Αφού γίνουν τα παραπάνω θα πρέπει να τοποθετήσετε μπουκάλια σε χαρτοκιβώτιο. Ιδανικά το πάνω μέρος του μπουκαλιού θα πρέπει να βρίσκεται απο την πάνω πλευρά του χαρτοκιβωτίου, ωστε να μην υπάρξει η πιθανότητα να αναποδογυρίσει κάποιος τα μπουκάλια λαδιού. Σε περίπτωση που το κιβώτιο δεν είναι μεγάλο και άρα θα πρέπει τα μπουκάλια λαδιού να μπούν οριζόντια, τότε σιγουρευτείτε οτι απο την πλευρα του κουμπώματος (καπάκι του μπουκαλιού) τοποθετήσατε αρκετο αεροπλας (φυσαλίδες) ωστε να ασφαλίσετε το μπουκάλι για να μήν μετακινέιται.

6) Αφού τοποθετήσετε τα μπουκάλια θα προκύψουν κενά μεταξύ των μπουκαλιών ελαιόλαδου και της χαρτόκουτας που έχετε χρησιμοποιήσει. Έτσι θα πρέπει να γεμίστε τα κενά μεταξύ των μπουκαλιών και του χαρτοκιβωτίου με υλικά γεμίσματος (φυσαλίδες, κομμάτια φελιζόλ, χαρτιά ή παλιές εφημερίδες, χαρτόνια ή οτι άλλο μπορείτε να βάλετε για να παραμείνει σταθερή η συσκευασία)

7) Εάν υπάρχει διαθέσιμο θα ήταν καλό το κουτί αυτό να τοποθετηθεί σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο κουτί, ώστε ακόμα και να χαλάσει η εξωτερική συσκευασία, να παραμείνει η εσωτερική

8) Αφού γίνει αυτό θα πρέπει να σφραγίστε το κουτί με κολλητική ταινία. Αυτό θα πρέπει να γίνει πολύ καλά λόγω του βάρους της συσκευασίας.

9) Θα ήταν καλό αφού γίνει η συσκευασία στο πάνω μέρος της χαρτόκουτας να αναγράψετε «Εύθραυστο» (Fragile), έτσι ώστε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία αναλάβει να παραλάβει το κουτί αυτό, να το διαχειριστεί προσεκτικά.

10) Αφού γίνει η συσκευασία θα πρέπει να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να ξεκινήσετε

>> Ξεκινήστε την αποστολή του λαδιού σας εδώ

Τι θα πρέπει να έχετε έτοιμο πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία:

1) Τον ταχυδρομικό κωδικό του αποστολέα (της τοποθεσίας σας) καθώς και της τοποθεσίας του παραλλήπτη του δέματος

2) Τις διαστάσεις του δέματος και το βάρος του

3) Την εκτιμώμενη αξία του λαδιουυ (χρησιμοποιείται κυρίως για την ασφάλιση του δέματος που στέλνετε)

Αφού λοιπόν γνωρίζετε όλα τα παραπάνω είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την αποστολή σας εδώ:

>> Ξεκινήστε την αποστολή του λαδιού σας εδώ