Άμεσο delivery προϊόντων κάθε κατηγορίας με το weship.gr

Aποστολές δεμάτων Δεκ 23, 2020

Tώρα το weship.gr εξυπηρετεί κάθε είδους αποστολή. Απο αποστολές εγγράφων, φαγητών, ρούχων και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Μέσα από την πλατφόρμα του weship, μπορείς να βρεις τις καλύτερες τιμές για να στείλεις κάθε είδους δέμα.

Όμως το πρόβλημα που πολλοι χρήστες αντιμετωπίζουν, είναι οτι θέλουν να γίνει μια αποστολή πολύ γρήγορα.

Φανταστείτε λοιπον να μπορούσαμε να στείλουμε ενα φάκελο που έχετε στο γραφείο σας μέσα σε μερικές ώρες κάνοντας μερικά κλικ. Το αμεσο delivery λοιπον εντός μερικών ωρών είναι το επόμενο βήμα του weship.gr και σε αυτο το post αναφέρουμε περισσότερα ωστε να εξηγήσουμε ποιά είναι τα επόμενα βήματα!

Τι είναι όμως το άμεσο delivery;

Πολλοί χρήστες μας ζητούν τη παράδοση ή αποστολή δέματος (ή φακέλου, εγγράφων), σε χρονικό διάστημα 2-5 ωρών.

Το weship.gr συνεργάζεται με ένα πλήθος εταιριών προκειμένου να μπορεί να στείλει πολύ γρήγορα προιόντα κάθε κατηγορίας, τόσο για ιδιώτες, όσο και για επιχειρήσεις. Όμως μέχρι τώρα η αποστολή ενος δέματος απαιτούσε τουλάχιστον 24 ώρες.

Απαντώντας λοιπόν στα αιτήματα των χρηστών μας για άμεσο delivery, είμαστε στην ευχαριστή θέση να ανακοινώσουμε οτι πολύ σύντομα μέσα στο weship θα μπορεί κάποιος να επιλέξει την επιλογή άμεσου delivery , δηλαδή την αποστολή ή παραλαβή ενός δέματος εντός μερικών ωρών.

Η υπηρεσία μας αρχικά θα στοχεύσει κεντρικές περιοχές της Αθήνας και περιορισμένες περιοχές εκτός Αθηνών.

Η λίστα με τις περιοχές εξυπηρέτησης θα ανακοινωθεί σε σχετικό post στο blog μας.

Όραμα μας είναι να μπορεί οποιοσδήποτε να στείλει το δέμα του, μέσα σε μερικές ώρες από το σπίτι του χωρίς κόπο!

Εαν έχεις μικρή επιχείρηση και σε ενδιαφέρει να στείλεις δέματα με πολύ γρήγορη ταχύτητα, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Tags

Μάθε τα τελευταία νέα για το weship.gr και κάνε τις αποστολές εύκολες και γρήγορες!Στείλε το δέμα σου σήμερα μεσω του weship.gr
Κάνε κλίκ