Τι eShop να ανοίξω; (φοβερές ιδέες)

Τι eShop να ανοίξω; (φοβερές ιδέες)

Αν αναρωτιέσαι "Τι eShop να ανοίξω" τότε σίγουρα θα πρέπει να βρείς παρακάτω 3 φοβερές ιδέες για αν ξεκινήσεις και μοναδικά tips για το νέο σου eShop για να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις με χαμηλό κεφάλαιο και να φέρεις γρήγορα πωλήσεις.

Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά.

Τι προϊόντα θέλεις να πουλήσεις στο νέο σου eshop (σκέψου)

Για να αποφασίσεις λοιπον τι eshop να ξεκινήσεις και να απαντήσεις στην ερώτηση "Τι eShop να ανοίξω" πρέπει να αποφασίσεις τι προϊόντα θέλεις να πουλήσεις. Καθημερινά μιλάμε με δεκάδες άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν ένα νεο eshop και ψάχνουν το ιδανικό ή τα ιδανικά προϊόντα για να ξεκινήσουν.

Για να γίνει μια τέτοια επιλογή θα πρέπει να σκεφτείς:

  1. Υπάρχει ένα η περισσότερα προϊόντα για τα οποία γνωρίζεις πολλές πληροφορίες (απο προσωπική εμπειρία ή απο προηγούμενη εμπειρία που είχες σε μια άλλη εταιρεία) και θεωρείς οτι θα σου δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο νέο σου eshop;
  2. Έχεις πάθος για κάτι και σου αρέσει να μαθαίνεις πολλά πράγματα πάνω σε αυτό και να μαθαίνεις συνεχώς νέα πράγματα;
  3. Πιάνουν τα χέρια σου και θεωρείς οτι μπορείς να δημιουργήσεις κάτι το οποίο θα πουλάς στο eshop σου;

Τι ερωτήσεις θα πρέπει να απαντήσεις πριν αποφασίσεις τι eshop να ανοιξεις;

Πάμε να δούμε κάποιες σημαντικές ερωτήσεις τις οποίες θα χρειαστεί να απαντήσεις;

  1. Θέλω να ανοίξω ένα eshop με νέα ή μεταχειρισμένα αντικείμενα;
  2. Θελω να ανοίξω ένα eshop το οποίο θα συνεργάζεται με κάποιον προμηθευτή ή θα αναλάβεις εξ ολοκλήρου την δημιουργία των αντικειμένουν που θα πουλάς στο νέο σου eshop;
  3. Θέλω να ανοίξω ένα eshop ή μπορώ να ξεκινήσω να πουλάω τα αντικείμενα μου σέ άλλες πλατφόρμες όπως το jamjar, το etsy ή το vendora
  4. Τι eShop να ανοίξω για να βγάλω τόσα χρήματα;
  5. Τι eShop να ανοίξω με το budget και τον χρόνο που θέλω να διαθέσω; (κάθε eshop έχει άλλες απαιτήσεις. Αναλόγως με τον ανταγωνισμό και το είδος που πουλάει ένα eshop απαιτείται διαφορετική προσέγγιση. Αυτό λοιπόν θα πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου όταν ξεκινάς κάτι καινούριο)

Τι eshop να ανοίξω αν θέλω να δουλεύω λίγες ώρες και να αυξήσω το εισόδημά μου;

Φυσικά αυτό εξαρτάται και απο το budget που έχεις να διαθέσεις και το ποσοστό του ανταγωνισμού που υπάρχει στην αγορά.

Η απάντηση λοιπόν στην ερώτηση τι eShop μπορώ ή θέλω να ανοίξω έχει να κάνει με το τι είσαι διατεθιμένος να πληρώσεις, για να το πούμε απλά.

Αν για παράδειγμα έχεις πάθος με τα κοσμήματα, θα πρέπει να προετοιμαστείς να αντιμετωπίσεις το διαφημιστικό budget των κοσμηματοπωλείων ή και άλλων εταιρειών και eshop τα οποία πουλάνε κοσμήματα.

Κάτι ΠΟΛΎ σημαντικό εδώ, είναι η διαφοροποίηση και το concept το οποίο έχει το eshop σου. Και θα πει κάποιος εδώ, καλα τι διαφορά έχει το concept πάλι κοσμηματοπωλείο ουσιαστικά δεν θα ανοίξω;

Η απάντηση είναι οτι όσο κάνεις focus και διαφοροποιείσαι έχοντας ένα πολύ συγκεκριμένο concept για το eshop σου, τόσο περισσότερο θα μπορείς να διαφοροποιηθείς. Αντί λοιπόν να ανοίξεις ένα eshop για κοσμήματα, θα πρέπει να σκεφτείς ένα πολύ συγκεκριμένο concept το οποίο θα κάνει το eshop σου να ξεχωρίσει και να κάνει τον κόσμο να μιλάει για αυτό και να ενθουσιάζεται που αγόρασε απο εσένα.

Φοβερές ιδέες που απαντάνε στην ερώτηση τι eShop να ανοίξω

Αν ψάχνεις ιδέες για e-shop πάμε να δούμε κάποιες ιδέες για eshop με βάση αυτά που βλέπουμε στο εξωτερικό

Bloom & Wild

Bloom & Wild Flower Delivery | Flowers & Gifts
Flower delivery from Bloom & Wild, delight someone with a beautiful bouquet posted through their letterbox. Carefully selected flowers & gifts with free next day delivery, be there from anywhere with Bloom & Wild. Shop now.

Μια επιχείρηση παράδοσης λουλουδιών γραμματοκιβωτίου, η Bloom & Wild προσφέρει μια σειρά από λουλούδια και μπουκέτα, όλα συσκευασμένα για να χωρέσουν σε ένα τυπικό γραμματοκιβώτιο.

Πωλούν επίσης μια σειρά από φυτά εσωτερικού χώρου, σοκολάτες, βάζα και κεριά. Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της τελευταίας τεχνολογίας και των προγνωστικών αναλυτικών στοιχείων, στοχεύουν να παραδίδουν ταχύτερα και πιο φρέσκα και σχεδιάζουν να γίνουν ο ηγέτης στην πανευρωπαϊκή αγορά στην παράδοση λουλουδιών και δώρων.

H συγκεκριμένη επιχείρηση eshop ξεκίνησε το 2013 στο Λονδίνο και έχει λάβει πάνω απο 100 εκατομμύρια σε συνολική χρηματοδότηση.

Τι μπορούμε να μάθουμε απο αυτή την επιτυχία;

Απο ένα πολύ απλό concept (την αποστολή λουλουδιών) και βάζοντας ένα στοιχείο καινοτομιας (την δυνατότητα γρήγορης παράδοσης καθώς και τα ειδικά κουτια για να γίνεται παράδοση σε γραμματοκιβώτιο)