Τι μπορώ να στείλω με κούριερ;

Τι μπορώ να στείλω με κούριερ;

Είναι μια ερώτηση που δεχόμαστε συχνά στο weship.gr . Εκατοντάδες αποστολές με κούριερ καθημερινά στέλνονται με την πλατφόρμα μας. Πολλές φορές όμως δέν ειναι ξεκάθαρο τι επιτρέπεται να στείλει κάποιος με μια εταιρεία κούριερ και τι όχι.

Στο παρακάτω άρθρο παρουσιάζουμε αναλυτικά τι μπορείς να στείλεις με κούριερ και εξηγούμε τι μπορείς να κάνεις για να σιγουρευτείς οτι δεν θα υπάρξουν προβλήματα με τις αποστολές σου με κούριερ.

Παρακάτω θα βρείς λοιπόν τις 7 πιο γνωστές κατηγορίες αντικειμένων που μπορείς να στείλεις με κούριερ καθώς και ποια αντικείμενα απαγορεύονται και δεν μπορείς να τα στείλεις με κούριερ!

1. Είδη σπιτιού με κούριερ στο εξωτερικό

Πολλοί χρήστες της πλατφόρμα μας επιλέγουν να στείλουν μέσω κούριερ τα είδη του σπιτιού τους, συνήθως στο νέο τους σπίτι. Ετσι εαν έχετε αποφασίσει να μετακομίσετε, ή ακόμα και αν θέλετε να πουλήσετε τα μεταχειρισμένα σας είδη σπιτιού μπορείτε να τα στείλετε μέσω κούριερ εύκολα και γρήγορα τόσο στην Ελλάδα (Με τις μεγαλύτερες Ελληνικές κούριερ όπως την ACS, Speedex κλπ μέσα απο την πλατφόρμα του weship.gr ) όσο και στο Εξωτερικό με τη χρήση των international εταιρειών που συνεργάζονται μαζί μας (UPS, DHL, TNT, Fedex κλπ.)

Μέσα απο το weship.gr μπορείς να βάλεις τις διαστάσεις και το βάρος απο τα είδη σπιτιού που θέλεις να στείλεις με μια εταιρεία κούριερ, και να συγκρίνεις τις τιμές των κούριερ έτσι ώστε να βρείς τις πιο οικονομικές τιμές για την αποστολή σου με μια εταιρεία κούριερ.

Εαν έχεις γυάλινα αντικείμενα και θέλεις να τα στείλεις με κούριερ δες παρακάτω πως θα πρέπει να τα συσκευάσεις!

Πως πρέπει να συσκευάσω σωστά γυάλινα αντικείμενα σε κιβώτιο;
Πως πρέπει να συσκευάσω σωστά γυάλινα αντικείμενα σε κιβώτιο; Σε αυτό το άρθρο του weship.gr απαντάμε όλες τις ερωτήσεις σας!

Οπως μας είπε κάποτε μια πελάτισσα:

Το weship μου αρέσει γιατί επιλέγω τι θα στείλω και πότε θα το στείλω και με ποία κούριερ θα το στείλω

Εαν λοιπον σκοπεύετε να στείλετε έπιπλα (τραπέζια, καρέκλες κλπ.) και άλλα είδη σπιτιού με κούριερ τότε το weship.gr μπορεί να βρεί την καλύτερη επιλογή για εσάς!



To weship.gr είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που σου επιτρέπει:

✔️ Να συγκρίνεις τιμές κούριερ

✔️ Να επιλέξεις την εταιρεία και τις υπηρεσίες που θέλεις για την αποστολή σου

✔️ Να βλέπεις την εξέλιξη της αποστολή σου

🤔 Πως λειτουργεί η διαδικασία;

Συμπληρώνεις τις απαραίτητες πληροφορίες, συγκρίνεις τιμές και κανονίζουμε όλα τα υπόλοιπα εμείς!

🚙 Η εταιρεία κούριερ που θα επιλέξεις έρχεται και παραλαμβάνει το δέμα απο το σπίτι σου!



2. Ηλεκτρονικές συσκευές με κούριερ στο εξωτερικό

Πολλές φορές μας ρωτάτε:

Πώς να στείλω ένα δέμα με ηλεκτρονικές συσκευές με κούριερ;

Ειδικά οταν θέλετε να στείλετε ηλεκτρονικές συσκευές με κούριερ, οπου η αξία τους είναι συνήθως μεγαλύτερη, το να βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία κούριερ η οποία θα αναλάβει να εκτελέση μια ασφαλή και γρήγορη αποστολή ωστε να ξέρετε ανά πάσα στιγμή που είναι το δέμα σας είναι πολύ σημαντικό.

Το weship.gr συνεργάζεται μόνο με αξιόπιστες και επώνυμες εταιρείες κούριερ. Για να εγγυηθούμε ότι οι ηλεκτρονικές συσκευές που θέλετε να στείλετε με κούριερ, ή οτι άλλο επιλέξετε να στείλετε με ένα δέμα, θα φτάσει πάντα σε άψογη κατάσταση.



3. Κούριερ για αποστολή προσωπικών ειδών

Όλοι έχουμε διάφορα προσωπικα είδη που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας. Είτε είναι τα ρούχα και τα παπούτσια μας, είτε τα βιβλία μας για να διαβάζουμε, είτε τα μουσικά όργανα για να τραγουδήσουμε το αγαπημένο μας τραγούδι, τα προσωπικά μας είδη ειναι απαραίτητα.

Εαν λοιπον ταξιδεύεις ή θέλεις να στείλεις σε ένα κοντινό σου πρόσωπο κάποια προσωπικά είδη, το weship.gr μπορεί να σε βοηθήσει με την αποστολή του δέματός σου με οποιαδήποτε εταιρεία κούριερ επιλέξεις απο τις συνεργαζόμενες εταιρείες κούριερ.

Ειδικά για τα μουσικά όργανα οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε προσφέρουν ειδική συσκευασία και προστασία των μουσικών οργάνων ή αλλων εύθραστων δεμάτων, ετσι ώστε να γίνεται η αποστολή ενος δέματος εύκολα και με ασφάλεια.



4. Στείλε ανταλλακτικά αυτοκινήτων με κούριερ

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας, η αποστολή ανταλλακτικών αυτοκινήτων είναι ενα συχνό πρόβλημα για τα συνεργεία και για τους ιδιώτες. Πολλές φορές οταν ένα αυτοκίνητο είναι στο συνεργείο πρέπει άμεσα να βρεθεί το σωστό ανταλλακτικό για να γίνει μια επισκευεί.

Στην περίπτωση αυτή το weship.gr μπορεί να βοηθήσει!

Μεταφορά Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων
Η αποστολή ή μεταφορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων είναι ενα γνωστό πρόβλημα για εταιρείες με ανταλλακτικά, συνεργεία ή επαγγελματίες. Τωρα με το weship.gr στέλνεις στις καλύτερες τιμές

Τώρα μεσα απο το weship.gr μπορείς να στείλεις μικρά και μεγάλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων ή μηχανής.



5. Στείλε βαλίτσες με κούριερ

Γιατί να τις κουβαλάς αφού μπορείς να τις στείλεις με την εταιρεία κούριερ της επιλογής σου;

Τώρα η εταιρεία κούριερ έρχεται στο σπίτι σου για να πάρει την βαλίτσα σου και να την στείλει στον τελικό προορισμό σου!

Πολλές φορές δεχόμαστε μηνύματα σχετικά με τις διαστάσεις που επιτρέπονται σε μια καμπίνα αεροπλάνου, και τι γίνεται στην περίπτωση που έχετε ξεφύγει απο τις προβλεπόμενες διαστάσεις!

Ο καλύτερος τρόπος για να γλιτώσετε την ταλαιπωρία και τα επιπλέον κόστη, είναι να κάνετε την αποστολή σας μέσα απο το weship.gr
Διαστάσεις βαλίτσας καμπίνα
Ψάχνεις τις Διαστάσεις βαλίτσας καμπίνας; Δες τις διαστάσεις για τη βαλίτσα σου σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες εδώ


6. Στείλτε αθλητικό εξοπλισμό με κούριερ

Εαν είσαι αθλητής και ταξιδεύεις είτε για αγώνες είτε για να κάνεις ενα ταξίδι, ή μια προπόνηση στο Εξωτερικό, τότε ο αθλητικός σου εξοπλισμός είναι απαραίτητος!

Πολλοί πελάτες του weship.gr στέλνουν σανίδες για σερφ, Εξοπλισμο για σκι, ρόδες και εξοπλισμό ποδηλάτου και πολλά άλλα αντικείμενα!

Ειδικά για το ποδήλατο και τη σανίδα μπορείς να δείς τους αναλυτικούς οδηγούς που ετοιμάσαμε εδώ:

Θέλετε να στείλετε το ποδήλατό σας στο εξωτερικό;
Η WeShip.gr διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις αποστολές κάθε είδους και μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την αποστολή του ποδηλάτου σας, οπουδήποτε θέλετε. Ακολουθήστε τις οδηγίες μας για το πως να συσκευάσετε το ποδήλατο σας για μια ασφαλή μεταφορά ποδηλάτου.
Πούλησες την σανίδα σου και δεν ξέρεις πως να την στείλεις;
εαν εχετε πουλησει το windsurf σας, εχουμε μερικες πολυ χρησιμες συμβουλες για το πως θα στείλετε τον εξοπλισμο που πουλήσατε σε καποιον που δεν ζει στην ιδια πολη με εσας. Για οσους προσπαθήσετε να τα πουλήσετε μεσω ebay, εχουμε λυση στο πως θα τα στείλετε ευκολα και οικονομικα και σε αλλη χωρα.


7.  Στείλε πίνακες ζωγραφικής με κούριερ

Είσαι ζωγράφος ή πουλάς ή δημιουργείς τους δικούς σου πίνακες ζωγραφικής;

Με το weship.gr μπορείς να στείλεις εύκολα και με ασφάλεια τους πίνακες ζωγραφικής σου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την εταιρεία κούριερ της επιλογής σου!

Με 3 απλά βήματα βλέπεις τιμές για όλες τις Ελληνικές και international courier για να βρείς τις καλύτερες τιμές για την αποστολή του πίνακα ζωγραφικής που θέλεις να στείλεις!



Τι δεν μπορώ να στείλω με κούριερ;

Δες την αναλυτική σελίδα με τα απαγορευμένα αντικείμενα που ετοιμάσαμε για να σιγουρευτείς για το τι μπορείς να στείλεις με μια κούριερ και τι δεν μπορείς να στείλεις!

Απαγορευμένα αντικείμενα προς αποστολή - weship.gr
Απαγορευμένα αντικείμενα προς αποστολή - weship.gr

Εχεις απορίες για την αποστολή σου με κούριερ;

Επικοινώνησε μαζι μας για να κάνουμε τις αποστολές σου με οποιαδήποτε εταιρεία courier εύκολη και διασκεδαστική!