Διασύνδεση e-shop με Courier

Διασύνδεση e-shop με Courier

Ξεκίνησες το δικό σου eshop και ήρθε η ώρα να κάνεις διασύνδεση με μια εταιρεία κούριερ. Πολλές επιλογές, εργαλεία και εταιρείες. Στον παρακάτω οδηγό εξηγούμε όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζειις για τη διασύνδεση του eshop σου με courier, δίνοντας αναλυτικές πληροφορίες για τις επιλογές που έχεις και πως θα ξεκινήσεις να στέλνεις δέματα απο το eshop σου.

Περιεχόμενα

  1. Η Αποστολή δεμάτων είναι μέρος της εμπειρίας των πελατών σου
  2. Επιλογή συνεργαζόμενης εταιρείας κούριερ
  3. Διασύνδεση κούριερ με το eshop σου
  4. Υπηρεσίες κούριερ για eshop
  5. Τι προσφέρει η διασύνδεση του weship.gr με το e-shop σου
  6. Πώς να ξεκινήσεις

Η αποστολή δεμάτων είναι μέρος της εμπειρίας των πελατών σου

Ποίος δεν θέλει να έχει ευχαριστημένους πελάτες στο ηλεκτρονικό του κάτάστημα; Για να γίνει αυτό, ο πελάτης σου πρέπει να έχει μια μοναδική εμπειρία. Απο την στιγμή που θα βρεί το ηλεκτρονικό σου κατάστημα, μέχρι το τελευταίο βήμα οπου θα επιλέξει τρόπο αποστολής με κούριερ και τρόπο πληρωμής, αλλά και ότι θα ακολουθήσει κατα την αποστολή του δέματός του στο σπίτι του, αποτελεί κομμάτι της αγοραστικής εμπειρίας.

Για να σιγουρευτείς λοιπόν οτι η παράδοση των προϊόντων σου προς τους πελάτες σου θα γίνει άμεσα, έρχεται η ώρα που θα πρέπει να επιλέξεις εταιρεία κούριερ. Στην Ελληνική αγορά τους τελευταίους μήνες παρατηρούμε νέες εταιρείες (κυρίως μικρές και τοπικού χαρακτήρα). Πως θα πρέπει λοιπον να επιλέξεις ποια εταιρεία θα αναλάβει την αποστολή των δεμάτων σου;

Επιλογή συνεργαζόμενης εταιρείας κούριερ

Η πρώτη ερώτηση η οποία θα πρέπει να κάνεις, είναι η παρακάτω:

Θα στέλνω στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικο; Ή και στα δυο;

Υπάρχουν εταιρείες κούριερ οι οποίες αναλαμβάνουν αποστολές μόνο εντος Ελλάδας και άλλες international εταιρείες οι οποίες ασχολούνται με αποστολές εντός αλλα και εκτός Ελλάδας.

Η πρώτη σου λοιπον σκέψη θα πρέπει να είναι να αποφασίσεις που θέλεις να στέλνεις δέματα. Στην περίπτωση που δεν θέλεις να περιοριστείς μπορείς να επιλέξεις συνδυασμό εταιρειών κούριερ, και έτσι να στέλνεις με μια εταιρεία τα δέματά σου εντός Ελλάδας και να χρησιμοποιείς μια αλλη εταιρεία εκτός Ελλάδας.

Αυτό ακριβώς μπορείς να πετύχεις με το weship.gr

Συνδυασμό εταιρειών κούριερ, ακόμα και αν δεν έχεις δικούς σου κωδικούς και συνεργασίες με τις εταιρείες αυτές!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις ειναι να επικοινωνήσεις μαζί μας για να ξεκινήσεις να στέλνεις δέματα στις καλύτερες τιμές της αγοράς ακόμα και οταν ξεκινάς

Weship.gr
Έχεις eshop και ψάχνεις αποστολή των δεμάτων σου; Ξεκίνα σήμερα με το weship.gr

Διασύνδεση κούριερ με το eshop σου

Για να αυτοματοποιήσεις τη διαδικασία και να μην χρειάζεται να γράφεις στο χέρι τις ετικέτες αποστολής σου μπορείς να διασυνδέσεις το eshop σου και να αυτοματοποιήσεις τη διαδικασία. Τι σημαίνει αυτό;

Κάθε φορά που μια νέα παραγγελία θα έρχεται στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα τότε αυτόματα θα ενημερώνεται το σύστημα του weship.gr έτσι ώστε να ετοιμάζει την ετικέτα αποστολής σου ή αλλιώς την φορτωτική σου, για να την εκτυπώσεις και να την τοποθετήσεις πάνω στο δέμα σου. Για παράδειγμα εαν χρησιμοποιείς woocomerce για να διαχειρίζεσαι τις παραγγελίες σου, τότε κάθε φορά που θα δημιουργείται μια νέα παραγγελία στο woocomerce store σου, τότε το σύστημά μας θα ενημερώνεται και θα είσαι έτοιμος σε 2 κλικ να εκτυπώσεις τις ετικέτες αποστολής σου.

Έτσι θα μπορείς να διασυνδέσεις το eshop σου με την ACS, την UPS, την DHL, την TNT και την Fedex αλλά και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες Ελληνικές εταιρείες κούριερ όπως την Speedex, την γενική ταχυδρομική κλπ.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Δες του αναλυτικούς οδηγούς για τη σύνδεση του eshop σου με όλες τις εταιρείες κούριερ ή επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις εύκολα και γρήγορα!

ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση, και κανένα αρχικό κόστος!

Σύνδεση eshop με κούριερ
Σύνδεση eshop με κούριερ εύκολα και γρήγορα για το κατάστημά σου. Μίλα μαζί μας για να κάνουμε εύκολες τις αποστολές των δεμάτων σου
Δημιουργία e shop - Τι χρειάζεται;
Θέλεις να ξεκινήσεις το δικό σου eshop αλλά δεν γνωρίζεις πώς; Δες τον αναλυτικό οδηγό που ετοιμάσαμε για να ξεκινήσεις σήμερα!

Υπηρεσίες κούριερ για eshop

Τι υπηρεσίες μπορείς να προσφέρεις με την διασύνδεση του καταστήματός σου με το weship;

Πιστεύουμε οτι είναι πολύ σημαντικό ο πελάτης να έχει επιλογές.  Πολλές εταιρείες και καταστήματα δεν δίνουν την δυνατότητα στον πελάτη τους να επιλέξει τρόπο αποστολής. Συνήθως υπάρχει ενας και μοναδικός τρόπος, ο οποίος έχει να κάνει με την συνεργασία που έχει ενα ηλεκτρονικό κατάστημα με μια εταιρεία κούριερ.

Το weship.gr αλλάζει τα δεδομένα. Πλέον δίνει στο κατάστημά σου ενα μεγάλο εύρος υπηρεσιών που μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα και γρήγορα ακόμα και αν δεν έχεις συνεργασίες με τις εταιρείες κούριερ.

Με τη διασύνδεση του eshop σου με το weship.gr , οι πελάτες σου θα έχουν πλεον την δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο αποστολής που τους ταιριάζει. Γρήγορα, οικονομικά, με ασφάλεια; Τα έχουμε όλα!

Το weship.gr δίνει όλες τις επιλογές που χρειάζεσαι στο checkout του καταστήματός σου, απλα κάνοντας install το plugin μας!

Ετσι οι πελάτες σου απολαμβάνουν αποστολές εντος 2 ωρών, οικονομικές αποστολές, ασφάλιση των δεμάτων τους και πολλά άλλα! Επικοινώνησε μαζί μας για να σε βοηθήσουμε να διασυνδέσεις το κατάστημά σου με όλες τις Ελληνικές κούριερ εύκολα και γρήγορα!

Αυτόματη Διασύνδεση του eshop σας με την ACS

Το weship.gr έχει διασύνδεση με την ACS και πολλές άλλες εταιρείες κούριερ για να κάνει τις αποστολές των δεμάτων σου εύκολα και γρήγορα!

Σε βοηθάμε να συνδεθείς ταυτόχρονα με πολλές εταιρείες κούριερ για να κάνεις τις αποστολές σου εύκολα και γρήγορα!

Τι προσφέρει η διασύνδεση του weship.gr με το e-shop σου;

  • Αυτόματη δημιουργία ετικετών αποστολής (voucher)
  • Εύκολη εκτύπωση voucher με ένα κλίκ
  • Χρήση πολλαπλών κούριερ ταυτόχρονα (με δικούς σας κωδικούς ή και χωρίς!)
  • Δημιουργία νέας αποστολής μέσα απο το διαχειριστικό μας περιβάλλον
  • Παρακολούθηση των αποστολών σας (ποίες παραδόθηκαν, ποίες καθυστερούν κλπ)
  • Ακύρωση αποστολής
  • Δημιουργία ετικέτας επιστροφής
  • Προβολή πολλαπλών επιλογών αποστολής στο e-shop σου
  • Διαχείριση των προβαλόμενων εταιρειών κούριερ με ένα κουμπί
  • Δημιουργία default διεύθυνσης για γρήγορη αποστολή απο το κατάστημά σου
  • Δημιουργία τυποποιημένων πακέτων για ακριβή υπολογισμό του κόστους αποστολής
  • Έξυπνη εναλλαγή εταιρειών κούριερ
  • Ενημέρωση για τις προβληματικές παραδόσεις στους πελάτες σου
  • Προβολή των αποστολών σου και φιλτράρισμα ανάλογα με την κατάσταση αποστολής
  • Tracking number για να παρακολουθούν οι πελάτες σου τις αποστολές τους
  • Αποστολή εντός και εκτός Ελλάδας ακόμα και αν δεν διαθέτετε συνεργασία με κούριερ

Πως να ξεκινήσεις την διασύνδεσή με το e-shop σου

Για να ξεκινήσεις τη διασύνδεση μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@shiplemon.com ή κάνοντας κλικ στο chat κάτω δεξιά στη σελίδα μας!

Η αποστολή των προιόντων σου γίνεται πανεύκολα με το weship.gr