Courier για επιχειρήσεις

Courier για επιχειρήσεις

Ψάχνεις κούριερ για την επιχείρησή σου για να κάνεις αποστολές δεμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό; Το weship είναι η καλύτερη λύση για επιχειρήσεις! Μέσα απο το weship βρίσκεις πάντα τον καλύτερο τρόπο για να στείλεις ένα δέμα!

Η καλύτερη επιλογή courier για επιχειρήσεις και γραφεία είναι το weship!

Τώρα η επιχείρησή σου ή το γραφέιο σου στέλνει δέματα σε μερικά κλίκ! Το weship βοηθάει επαγγελματίες σαν εσένα, να κάνουν τις αποστολές εύκολες και γρήγορες χωρίς να χρειάζεται να τρέχουν ή να σπαταλάνε χρόνο στα τηλέφωνα!

Mέσα σε λίγα λεπτά, η ομάδα του weship δημιουργεί το εταιρικό λογαριασμό σου, και σου δίνει ενα μοναδικό σύνδεσμο για να βρίσκεις κάθε φορά τον καλύτερο τρόπο για να στέλνεις τα δέματά σου!



Ποιοί εταιρικοί πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το weship;

Στην κατηγορία των εταιρικών πελατών υπάγονται Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Επιχειρήσεις και Μεγάλοι Οργανισμοί χωρίς να υπάρχουν προϋποθέσεις για  ελάχιστες μηνιαίες αποστολές. Οι πελάτες που υπάγονται στην κατηγορία αυτή έχουν την δυνατότητα εξόφλησης των τιμολογίων τους με πίστωση και θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα πωλήσεων της weship (χρησιμοποιώντας το chat κάτω δεξιά στη σελίδα μας, προκειμένου να γίνει επικοινωνία)



Τι Υπηρεσίες κούριερ για επιχειρήσεις παρέχει το weship

Aφού δημιουργηθεί το εταιρικό προφίλ της επιχείρησής σας, θα λάβετε απο το weship ενα μοναδικό σύνδεσμο τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε για τις αποστολές δεμάτων απο την εταιρεία σας για την Ελλάδα ή το Εξωτερικό

Ετσι βρίσκετε τον καλύτερο τρόπο για να στείλετε τα προιόντα ή τις παραγγελίες σας και να επιταχύνετε τις διαδικασίες logistics της επιχείρησής σας. Όσο αυξάνονται οι πωλήσεις της επιχείρησής σας, το weship είναι εδώ για να κάνει τις αποστολές δεμάτων εύκολες για εσάς

Οι αποστολές κούριερ για εμπόρους ή επιχειρήσεις μπορούν να αναβαθμιστούν με τη χρήση της υπηρεσία weship, δίνοντας μια μοναδική και εύχρηστη υπηρεσία η οποία επιτρέπει να συγκρίνεις τιμές και κάθε φορά να βρίσκεις την καλύτερη επιλογή για να στείλεις μια παραγγελία στους πελάτες σου

Η πλατφόρμα μας έχει σχεδιαστεί για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν τον έλεγχο των εξόδων των μεταφορών τους και να μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε αποστολή, όποτε προκύψει.




Τι προσφέρει το weship στις αποστολές με courier για επιχειρήσεις

  • Βρίσκουμε το καλύτερο κούριερ για την αποστολή σας: Το σύστημά μας επικοινωνεί με όλες τις διαθέσιμες εταιρείες μεταφορών και κούριερ και βρίσκει αυτόματα τις καλύτερες υπηρεσίες κούριερ για εσάς και την επιχείρησή σας
  • Σας δίνουμε tracking number για να εντοπίζεται και να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής σας: Δείτε online που βρίσκεται κάθε στιγμή το δέμα που στείλατε με το weship, απο της στιγμή που θα φύγει απο τα χέρια σας μέχρι να φτάσει στον παραλήπτη!
  • Υποστήριξη μέσω chat και τηλεφώνου: Η ομάδα του weship είναι συνεχώς εδώ για να βοηθήσει σε πραγματικό χρόνο να λύσεις το πρόβλημά σου. Εαν για κάποιο λόγο δεν ήρθε η εταιρεία κούριερ, ή θέλεις να αλλάξεις την ημέρα παραλαβής, η ομάδα του support μας είναι εδώ να σε βοηθήσει!
  • Ασφαλιστική κάλυψη για τις αποστολές σου: Η ασφάλιση συμπεριλαμβάνεται στην τιμή, διαθέσιμη επιπλέον ασφάλεια